Kako stilizovati košulja-jaknu ovog proleća

12. Mar. 2017.   //   Autor:   //   Moda, Odeća, Trendovi   //   No Comment

Shacket“ je kombinacija košulje i jakne – Shirt + Jacket = Shacket.

Ovaj odevni komad je nešto između košulje i jakne, kao prolećna parka. Za novu sezonu košulja-jakna je inspirisana vojnom estetikom i najčešće dolazi u maslinastim ili militari verzijama.

Modni blogeri obožavaju ove jakne i rado nam pokazuju koliko su svestrane. Mogu se nositi sa bilo kojim odevnim komadom, postati udobna radna odeća, ali i sjajno izgledati u kombinaciji sa maksi suknjama i pojasom u struku.

Shacket sa pojasom u struku

Ukradite trik od modnih blogera i maslinastoj jakni dodajte pojas u struku. Možete odabrati upečatljiv kaiš sa zanimljivom šnalom ili deblji kožni pojas. Za tren ćete od dečačkog izgleda stvoriti zanosnu ženstvenu siluetu.

Dodajte košulja-jakni još jednu košulju

Ukoliko ne radite u strogo poslovnom okruženju, možete izabrati slojevitost i modernoj košulja-jakni dodati belu pamučnu košulju. Podignite rukave, obucite pencil suknju ili farmerke i začinite izgled visokim potpeticama.

Cape efekat

Kakav god stajling da odaberete, prebacite ležerno preko ramena svoj „shacket“. Izgledaće kao moderan cape, a to je jedan od omiljenih odevnih komada fashionista.

Večernji izlazak

Ova kežual jakna izgleda sjajno u kombinaciji sa kožnim pantalonama ili kožnom suknjom. Dodajte nakit, visoke potpetice i spremne ste za večernji izlazak.

Košulja/jakna + maksi suknja

Bilo da odaberete maksi suknju sa šljokicama ili romantičnu suknju sa cvetnim printom, ne oklevajte da izgled upotpunite ovom kežual jaknom.

 

Ispod kaputa

Za hladnije dane, nosite raskopčanu košulja/janku i topao zimski kaput. Ovo će vam obezbediti dodatnu toplotu.

Odeća inspirisana vojnim stilom je jedan od najvećih trendova u prolećnoj i letnjoj sezoni 2017. Ova košulja/jakna je veoma svestrana, a kako je možete nositi pogledajte u galeriji fotografija.

 

 

 

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka