Kako izabrati crveni ruž – pet ruževa za pet tipova žena

7. Mar. 2011.   //   Autor:   //   Kozmetika, Lepota & Nega, Make-up   //   No Comment

Većina žena se jako boji crvenog ruža. On spada u isti skup kao i tuš za oči- nosili bi ih, ali nemamo pojma kako, pa je lakše jednostavno reći ‘Meni to ne stoji!’ i odreći se tog fenomenalnog proizvoda.

Potražnja za savršenim crvenim ružem često je potražnja za svetim gralom- svi pričaju da  postoji, ali vi nikako da naiđete na njega. Možda jednostavno tražite među pogrešnim nijansama.

Svetla kosa i svetao ten

1

Lancome L’Absolu Rouge u boji Absolute Rouge

Ako ste svetle puti kao Taylor Swift zaboravite na tamne nijanse i radije izaberite one žarke. Taylor nosi ruž boje zrele trešnje s malo sjaja, crnim tušem i  zlatnom senkom na očima.

Svetla kosa i srednja nijansa tena

2

Laura Mercier Lip Stain u nijansi Mulberry

Sienna Miller nosi ciglasti ruž koji joj savršeno pristaje. Bez olovke, bez mnogo sjaja i verovatno nanesen u dva poteza je idealno rešenje (i još ostavlja trendovski „stain” look).

Crvena kosa i svetao ten

3

Chanel Brilliant Rouge Allure

Ako ste tip Julianne Moore onda i sami znate kako je crveni ruž redovan podstanar vaše torbice. Isprobajte tzv. paradajz crvenu tj. nešto hladniju nijansu ove žarke boje.

Tamna kosa i svetao ten

4

Make Up For Ever Rouge Artist Intense, nijansa #46

Ugledajte se na Juliannu Margulies i nosite malo zagasitiju nijansu klasične crvene boje. Izbegavajte pretamne nijanse ruža, jer bi lako mogli izgledati kao da još niste izašli iz darkerske faze.

Tamna kosa i maslinasti ten

5

NARS Velvet Matte Lip Pencil u boji Red Square

Tip Salme Hayek zaista može podneti mnoge nijanse crvene, ali najprirodnije izgleda ona koja vuče na koralnu crvenu jer se savršeno stapa sa žućkastim tenom.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka