Trend: Marame, mašne, kravate ili ogrlice

25. Sep. 2011.   //   Autor:   //   Izabrani, Moda, Nakit, Trendovi   //   No Comment

Jesen koja nam se približava sa sobom donosi zahlađenje i sveže modne trendove. Ove sezone akcenat neće biti na glomaznom prstenju i narukvicama, već na onom što ćete nositi oko vrata. Svetski dizajneri dali su nam nekoliko predloga, a na vama je da izaberete onaj koji vam se najviše dopada.

Damama koje vole da eksperimentišu i privlače pažnju, ove sezone svetski dizajnerski brednovi kao što su Iceberg i Dolce&Gabbana predlažu da oko vrata stavite kravatu. Nosite je preko odeće ili ispod nje, uz sako ili košulju, čvrsto zavezanu ili sasvim odvezanu. Čak i leptir-mašne na ženama su ove sezone više nego trendi.

1

Dolce-Gabbana-kravate1

Iceberg-kravata

Bora-Aksu-masne

Ruffian-leptir-masne

Sa druge strane, najglamurozniji način da ispratite ovaj trend jeste nošenje svetlucave svilene marame. Dizajnerski brendovi poput Bora Aksu i Tory Burch predlažu vam da je vežete u mašnu i tako dodate dašak glamura vašem svakodnevnom izgledu, dok je Gucci kombinuje uz ekstravagantne haljine i krzno.

Gucci-marama

 

Tory-Burch-marame

A, ako vam se ne dopadaju ni marame ni kravate, za vas su prava stvar XXL ogrlice. Nosile su se i ovog proleća, pa ako ste već vlasnik jedne ovakve, tim bolje. Sa mnogo malih privezaka kao što predlaže Lanvin ili samo jednim upadljivim ukrasom, kakve smo mogli videti na Armanijevim pistama, možete ih nositi kako u elegantnim, tako i u svakodnevnim i opuštenim odevnim kombinacijama.

 

Giorgio-Armani-ogrlica

Iceberg-ogrlica

Lanvin-ogrlice

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka