Mini ili maksi haljina?

31. Jul. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

 

Ovo leto dva su trenda uporedno aktuelna – što kraće to bolje, ali i što duže to bolje. Obožavamo ih podjednako jer su tako lepršavi, slobodni, seksi i predstavljaju pravi duh ljeta. Koji se vama više sviđa?

imgSizer.aspx

Najbolji način da istaknete svoje duge noge je naravno kratka haljina. Dizajneri su je ove sezone napravili dodatno seksi – uski modeli koji prate liniju tela, duboki dekolte – čini se da je sve dopušteno. Mini haljine ne traže puno modnih dodataka. Ako izaberete ovaj model haljine za svoj letnji izlazak, ostatak stylinga neka bude jednostavan – izaberite ukras u kosi, ogrlicu ili narukvice. A kako je haljina mini, neka i vaša torbica bude manjih dimenzija.

imgSizer.aspx (2)

Ako izaberete dugu haljinu slobodno se možete igrati sa velikim modnim detaljima, kao što su masivne narukvice ili bogato ukrašene ogrlice. Duge haljine odličan su izbor za mirne letnje večeri. Jedno upozorenje – koliko god ste niski, a haljina duga, imajte na umu da se ona nikad ne sme vući po podu. Pre nego što je počnete nositi, skratite je kod krojačice. Duga haljina treba pokrivati skoro cela vaša stopala, ali ne i doticati tlo.

imgSizer.aspx (1)

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka