Sunčane naočare za proleće/leto

11. Feb. 2012.   //   Autor:   //   Moda, Selebriti, Trendovi   //   No Comment

Toplo vreme je iza ugla, verovali ili ne i samo je pitanje vremena kad ćete početi kupovinu novih naočara koje će vas držati u stilu i vaše oči pod zaštitom za naredne sunčane dane. Hajde da pogledamo neke od predstojećih trendova naočara za sunce.

Mačkaste naočare za sunce

Iako se ovaj stil smatra veoma retro, to je iza nas. Vi ste u stvari verovatno već videli mnoge žene da nose ove naočare za sunce, a ove godine ćete videti veći broj žena koje će imati više hrabrosti da nosi ovakav tip naočara za sunce.

Razni oblici

Srca, ovali, kvadrati su prilično ludi, ali oni koji su hrabri I žele da se izdvoje iz gomile,  ovo su prave naočare za njih. Dovoljno je samo da izaberete pravi oblik i boju koja će pristajati uz vas.

Okrugle naočare

Okrugle naočare su samo to oblik kruga. Iako možda ovaj stil drugima izgleda dosadan I običan ako imte pravi oblik lica onda će na vama stojati zapanjujuće. Ako imate široke jagodične kosti onda ćete sjajno izgledati u ovom modelu naočara.

Sportske naočare

Ako ste u pokretu, idete u teretanu, na jahanje, praktikujete voženje bicikla ili radite napolju na toplom sunčanom danu, onda je ovo stil za vas. Ove naočare postaju jako polurane I među onima koji se ne bave sportom, već modom.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka