Guerlain prolećni make-up

17. Apr. 2012.   //   Autor:   //   Kozmetika, Make-up, Preparati   //   No Comment

 

Novitet kolekcije je maskara sa refilom i ugrađenim ogledalcem.

Predstavljamo vam novu ljubavnu priča Guerlaina, u kojem je crno ponovno stvoreno u novom intenzitetu, a roza boja se odvaja od svoje finoće. Ali nije sve tako kako se čini, jer najnevinije nije  to što mislite. Sofisticirana, zavodljiva i elegantna – Les Roses et le Noir, nova je make-up kolekcija Guerlaina za proleće 2012.

Guerlain-Spring-2012-model

Natalia savršeno prikazuje zavodnicu i ženu cvet. Njen prvi korak nakon nanošenja ruža za usne je nanošenje maskare za naglašavanje baršunaste dubine njenih akvamarin očiju. Intiman trenutak, pogled u ogledalo za njenu lepotu i njenu zavodničku snagu. Svakim pokretom ove predivne nove igračke, vila uspešno otvara, produbljuje i obavija svoje čarobne oči uokvirene ogromnim trepavicama. Proleće je, boja je na obrazima i kapcima, ali trepavice su profinjeno intenzivno crne, zato jer je ovo bezvremenska boja koja savršeno laska očima, za intenzivan ali blagi efekt.

Dva proizvoda su kreirana za večnu ženstvenost: ruž za usne i maskara, koji su sada postali must-have, ono što morate imati, zbog svojih integriranih ogledalaca za savršenu, pedantnu aplikaciju i samo Guerlain (i ja) smo se toga setili!”, rekao je Olivier Echaudmaison, kreativni direktor u Guerlainu.

Guerlain je 2009. uneo revoluciju na području ruževa za usne, predstavljajući Rouge G, jedinstven ruž koji izgleda kao kozmetički neboder, a kreirao ga je Lorenz Bäumer, dizajner nakita koji je kreirao elegantno i moderno pakovanje nove maskare.

 

Maskara

Veliki novitet prolećne kolekcije je Noir G de Guerlain maskara, koja ujedinjuje luksuz kutijice za nakit s izuzetnom formulom za savršeno definisane oči. Ova inovativna maskara kombinuje ekstravagantan luksuz pakovanja s ogledalom, s fenomenalnom formulom koja daje volumen,produbljuje trepavice i uvija ih.

Crni pigmenti stvaraju savršeno definisane oči bez rizika od razmazivanja ili grudvanja. Učvrščujući sastojci pomažu regeneraciji terpavica stimulirajući keratin za jačanje i rast trepavica.Noir G ide još i korak dalje u kretivnosti sa svojim refil aplikatorom, što čini veoma upotrebljivo i jednostavo prebacivanje na novi čarobni štapić čim vam je potreban.

Nova formula teksture ove maskare je spoj voskova koji obavijaju trepavice te ih produbljuju, uvijaju i daju volumen s mekanim i jednostavnim pokretima. Formula je jednostavna za nanošenje i suši se čim prekrije trepavice, lepo ih formirajući. Dodan je polimer koji stvara zaštitni sloj na trepavicama, kao i polimer koji se aktivira kada tečnost u formuli nakon nanošenja ispari.

Izvucite maskaru delimično i odvrnite jedan krug kako bi se otvorilo skriveno ogledalce koje je upravo savršeno za nanošenje make-upa. Odvrnite do kraja na vrhu maskare i pojavljuje se četkica spremna za kreiranje izuzetnih i predivnih trepavica.

Noir G maskara u svojoj formuli takođe sadrži artemiu salinu, aktivan sastojak koji ima svojstvo regeneracije trepavica, za koji se veruje da revitalizuje ćelije i stimuliše proizvodnju keratina. Uz nežan miris breskve, ruže, jasmina i belog mošusa, kreiranje zavodljivog pogleda  vaših trepavica je ujedno i senzualno iskustvo.

Puder

Meteorites kompakt puder Cruel Gardenia daje svilenkast izgled kompletnom tenu ili naglašava pojedine delove lica.

Delikatan, rozi, svetlucavi puder kupa kožu u suptilnom svetlucavom velu. Dolazi u crnoj lakiranoj ukrašenoj kutijici.

Senke za oči

 

Quatro senka za oči dolazi u dve boje, rozoj i plavoj nijansi.

Senka Boulevard de Montparnasse nova je senka za oči koje se sastoji od šest nijansi.

guerlain s12 sjenilo Quatro roseguerlain s12 sjenilo Quatro blue

 

Ruž za usne

Ruževi za usne  dolaze u četiri delikatne nijanse za transparentan sjaj.

 

Sjaj za usne

Poput ruževa, i nijanse sjaja za usne su inspirisane ružama i ružičastom bojom.

Dolaze u četiri blistave boje,koje u kombinaciji s ružem daju postojan visoki sjaj.

guerlain s12 sjajilo1guerlain s12 sjajilo4guerlain s12 sjajilo2guerlain s12 sjajilo3

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka