3 knjige koje obavezno treba da pročitate

11. Sep. 2012.   //   Autor:   //   Lifestyle   //   No Comment

U nastavku teksta slede tri knjige koje treba da pročitate ako već niste. Sve tri knjige su protkane emocijama i niko ne može da ostane ravnodušan.

1. “Anđeoska ljubav” Suzan Elizabet Filips

Kako je lepa, hirovita Dejzi Devro uspela da se nađe u ovakvom škripcu? Ili će završiti u zatvoru, ili će se udati za tajanstvenog muškarca kojeg joj je odabrao otac. Aleks Markov, međutim, nema nameru da izigrava zaljubljenog mladoženju razmaženoj, lakomislenoj devojci odrasloj u izobilju.

Jednako neduhovit koliko i neodoljivo zgodan, on odvlači neukrotivu Dejzi iz njenog gradskog života i pokušava da je pripitomi. Samo, to neće biti tako lako kao što misli. Ovaj muškarac bez duše naišao je na ženu koja nema ništa osim srca. Hoće li u žurbi izgovoreni zaveti biti uništeni…ili će ponuditi obećanje večne ljubavi?

“Anđeoska ljubav” je još jedna duhovita priča iz pera najomiljenije američke književnice ljubavnih romana Suzan Elizabet Filips. Njeni romani su prave ljubavne priče u kojima su likovi obično uspešni ljudi, sportisti ili glumci često spremni da zapostave svoju karijeru zbog iznenadnih ljubavi.

2.”Zauvek u srcu” Vesna Dedić Milojević

Tri poznate glumice u svojim tridesetim susreću se sa   spoznajom da njihov život nije ispao onakav kakvim su ga kao ambiciozne i zgodne studentkinje zamišljale. Gde su pogrešile jureći za svojom vizijom sreće i nadajući se da će imati više ljubavi, aplauza, dece, novca i sreće?

Roman “Zauvek u srcu” je melodrama koja će vam izazvati i suze i smeh, ali i podstaći da potražite odgovor na pitanje: da li bi sreću trebalo pojuriti ili je, ipak, u pravu glavna junakinja kada kaže da “sve za čim juriš otima se i beži”.

Kako se nose Nadežda, Tamara i Marinela sa bivšim nedovršenim ljubavima, razvodom, roditeljstvom, ljubavnicima, upravnicima, tabloidima, prevarama, bolešću i godinama kada im se čini da im se sve važno u životu već dogodilo?

3. “Pismo gospođe Vilme” Jelena Bačić Alimpić

Artur Vajs, profesor komparativne književnosti u Virdžiniji, iznenada dolazi do saznanja o tajnama porodične prošlosti. Zaintrigiran neobičnim otkrićem, odlučuje da se zaputi u zemlju predaka, Srbiju, gde upoznaje rođaku Gizelu i dobija misteriozna pisma svoje bake Vilme i Isaka Vajsa, koja mu otkrivaju istinu o neobičnoj sudbini porodice Vajs. Iz lavirinta Vilminih strasti i palanačkih intriga, Artur dolazi do odgovora na životna pitanja koja su ga mučila godinama.

Jelena Bačić Alimpić u novom romanu “Pismo gospođe Vilme” piše o ženi koja trpi i žrtvuje se zbog ljubavi udajom za čoveka koga ne voli. Ovaj misteriozni i senzualni roman otkriva skrivenu istinu o jednoj nesvakidašnjoj vojvođanskoj porodici i patnjama žene koja je žrtvovala svoju ljubav kako bi druge sačuvala od siromaštva. “Pismo gospođe Vilme” je dirljiva priča o ljubavi i prijateljstvu, složenom odnosu oca i sina, osveti i neuzvraćenoj ljubavi, ali pre svega tragična ispovest o sudbini jedne porodice.

Izvor:

http://www.korisnaknjiga.com/andjeoska-ljubav-naslov-2184

http://www.laguna.rs/n1368_knjiga_zauvek_u_srcu_laguna.html

http://www.laguna.rs/n1890_knjiga_pismo_gospodje_vilme_laguna.html

 

O autoru :