Ombre i na noktima

18. Mar. 2014.   //   Autor:   //   Nokti, Trendovi   //   No Comment

Posle garderobe i kose, ombre nijansiranje ‘napalo’ je i nokte! Nije ušlo u baš sve bočice laka već bi se pre moglo reći da je podstaklo pripadnice lepšeg pola da odaberu više nijansi svoje omiljene boje

tumblr_m6ronvctrl1r75thgo1_500

Već nekoliko sezona, ombre pramenovi su među zahtevima koje frizeri najčešće čuju. Odevni predmeti sa valernim prelazom mogu se videti i na modnim pistama, ali i na ulicama gradova širom planete.
Nijansiranje koje je proteklih meseci osvojilo više segmenata mode, prokrčilo je put i u oblasti ukrašavanja noktiju.
Ombre nije ušao u baš sve bočice laka već bi se pre moglo reći da je podstakao pripadnice lepšeg pola da odaberu više nijansi svoje omiljene boje.
Najlakši način da pratite trend je da nabavite „gotov“ ombre, to jest lak.
Samo razmislite da li vam više pasuje mat, sjajna, šljokičava ili neka druga verzija.
flawless-ombre-nails-1
ombre-nails (1)
ombre-nails
Ombre-Nails-Tutorial-With-Dark-Purple-Color
Međutim, modni poznavaoci nisu oduševljeni tom opcijom je ćete uvek (mesecima, možda i duže u zavisnosti od veličine bočice) imati isto raspoređene boje.
Mnogo interesantnije je da napravite prelaz od najsvetlijeg ka najtamnijem tonu uz pomoć nekoliko lakova, a onda sa svakim novim ombre izdanjem možete da menjate princip: da „senčite“ svaki nokat, da svetlost jače obasjava nokte kad pogledom prelazite od palca ka malom prstu ili obrnuto, da kombinujete sve navedeno…
Koji god izbor da napravite, obavezno se poigrajte sunđerom uz pomoć kojeg će oštre linije između nijansi nestati, poručuju upućeni.
O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka