Kako kombinovati pencil suknju

16. Mar. 2014.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

Pencil suknja je popularni modni komad koji je savršen za svaku prigodu, stil i godišnje doba. Ova suknja predstavlja simbol klasičnog stila za žene širom sveta, a predstavio ga je Christian Dior krajem 1940.-tih. Posebna je zbog svog kroja – nije prekratka, ne otkriva previše, a nije ni preduga pa ističe ženske obline na pravi način i omogućuje da se sakriju mogući nedostaci. Figura tela će u pencil suknji postati  naglašena u obliku sata, a može se kombinovati i uskladiti sa košuljom, bluzom, jaknom, peplum topom, kaišem i različitim vrstama cipela.

Zavisno o stilu koji vam se sviđa, pencil suknja može vam dati pravi holivudski look, ali i moderan  ženstven izgled. Posebnost pencil suknje je u tome što prekriva kolena i skreće pažnju na  obline žene, to jest na kukove. Zbog visokih peta koje se najčešće nose uz pencil suknju, noge će vam izgledati izuzetno ženstveno.

Pencil suknja na pravi će način istaknuti žensko samopouzdanje i izgled, a izvrstan je izbor za kombinovanje različitih outfita i stilova. Ukoliko tražite nešto otkačeno i drugačije,izaberite pencil suknju s predivnim print dizajnom.

Pronađite inspiraciju za kombinovanje pencil suknje u našim predlozima

pencil5

pencil6

pencil7

pencil8

pencil9

pencil66

pencil77

pencil88

pencil99

9578_big

pencil1

pencil2

pencil3

pencil4Izvor

 

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka