U modi je crni lak na noktima

19. Oct. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Nokti, Trendovi   //   No Comment

S obzirom na to da se rok stil ove sezone vratio na modnu scenu, aktuelni su i tamniji tonovi na noktima. Među njima dominiraju crna i teget boja laka.

Ne zaboravite da ove nijanse uvek mame poglede, zato se potrudite da vaši nokti i ruke uvek izgledaju negovano i besprekorno. Teget i crni lak najbolje izgleda na kraćim i noktima srednje dužine, a što se tiče oblika ove jeseni moderni su zaobljeni nokti.

Ove boje su veoma zahvalne za kombinovanje odeće, možete ih nositi i uz kontra tonove, tada još više dolaze do izražaja. Takođe, nisu ni rezervisane samo za ljubitelje rok stila, veoma lepo pristaju i uz kežual, elegantne, kao i glamurozne odevne kombinacije.

Da bi ove boje lepo izgledale na noktima, morate pažljivo da ih nanosite i da birate lakove koji se brzo suše. Nekoliko saveta pomoći će vam da ih namažete u tri koraka bez greške.
Na nokte prvo nanesite bezbojan zaštitni lak, obogaćen sastojcima koji neguju i štite nokte. Potom crni ili teget lak nanesite u tankom sloju na sredinu nokta.

Na kraju namažite lak sa svake strane od linije na sredini nokta, ali ne do samih ivica (ostavite prazninu od 2 do 3 milimetara).

Izvor: (MONDO)

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka