Rođendan u dečijoj igraonici

16. Apr. 2014.   //   Autor:   //   Roditeljstvo   //   No Comment

Dečije igraonice su zbog svog ambijenta, ali i usluga koje nude u poslednje vreme postale glavno mesto za proslavu dečijih rođendana. One su potpuno prilagođene potrebama dece i mališani vrlo rado borave u njima. Pored prostora za decu dečije igraonice se brinu i da roditeljima bude prijatno, da se mogu opustiti na rođendanskoj zabavi svog deteta, a da su im pri tom sve vreme deca na oku. Za zabavu, igru i posluženje mališana zaduženi su animatori. Kompletnu pripremu slatkog i slanog posluženja i torte, u saradnji sa igraonicom, obavljaju ketering službe

1-000-din-za-iznajmljivanje-decije-igraonice-za-proslavu-decijeg-rodjendana-do-40-dece-i-40-odraslih-u-trajanju-od-2-5h-animatori-fotograf-face-painting-pravljenje-frizura-64932-744484

Dolazak dece na rođendan

Deca obično na rođendan dolaze u pratnji roditelja. Kako bi što lakše pronašli igraonicu poželjno je da se na poleđini pozivnice za rođendan nalazi plan grada sa ucrtanim najbržim putem do igraonice. Neke dečije igraonice imaju čak i organizovan prevoz dece od vrtića do igraonice tako da roditelji ne moraju dovoditi decu na rođendan, već mogu samo doći po njih na završetku zabave, ili se priključiti u toku rođendana. To roditeljima u mnogome olakšava organizaciju odlaska deteta na rođendan drugara iz vrtića. Roditelji slavljenika sa celom grupom iz vrtića odlaze u igraonicu gde su za njihovu bezbednost i zabavu zaduženi vaspitači i animatori.

Proslava rođendana pod maskama

Mnoge dečije igraonice pored klasične proslave rođendana, nude i mogućnost organizovanja dečije rođendanske zabave u formi maskembala, pri čemu deca kostime dobijaju u igraonici. Takvi programi najčešće su namenjeni deci uzrasta od dve do šest godina. Deca  prosto obožavaju da se maskiraju u svoje omiljene junake tako da je reakcija uvek više nego pozitivna. Takve rođendane pod maskama prate i tematske igrice u zavisnosti od odabranih kostima.

Rođendanska žurka u diskoteci dečije igraonice

Za decu starijeg uzrasta, koja su prevazišla zabavljanje na poligonima za igru, dečije igraonice nude disko žurke. Takve proslave rođendana su primerene za decu stariju od devet godina. Ambijent za takve rođendane u mnogome podseća na diskoteku. Klinci i klinceze prosto obožavaju rođendanske zabave takve vrste. Kako deca u tom uzrastu već zahtevaju određenu dozu samostalnosti, roditelji najčešće ne prisustvuju ovim zabavama. Roditelji slavljenika i vaspitači su sasvim dovoljni da dešavanja na disko žurci održe pod kontrolom.

O autoru :