Kako naneti rumenilo u gelu ?

28. Aug. 2014.   //   Autor:   //   Make-up   //   No Comment

Tokom poslednjih nekoliko meseci , sve više se koriste  gel rumenila umesto kamenih . Zašto? Jer krem i gel formule kreiraju svež izgled , a i lake su za korišćenje ! Dakle, evo nekoliko saveta o tome kako da koristite krem i gel rumenila.

cream-gel-blushes
Počnite sa sveže hidriranom kožom , dakle bitna je  tečna baza . Uzimajući minimalnu količinu , nanesite proizvod na obraze . Sledeće , koristeći četku ili sunđer , nanesite željenu nnijansu na gornji deo obraza . Takođe možete da koristite prste . Utrljajte nijansu tako da se boje stapaju i tako da se ne vide nikakve jake ivice rumenila . Ako vam je potrebno više pokrivenosti , dodajte još rumenila .

how-to-apply-cream-blush

blending-cream-blush-on-the-cheeks

buffing-out-cream-blush-on-the-cheeks
Još par stvari
* Krem i gel rumenila su najbolja za one devojke  sa normalno suvom kožom . Za  masnu kožu su bolje  formule u prahu .

* Stavili ste previše rumenila ? Nemojte da koristite puder da bi to prikrili. Umesto toga , jedan ton svetlije nijanse rumenila tapkajte čistim sunđerom preko područja gde ima previše rumenila i on će upiti višak. Takođe višak rumenila možete pokupiti i sa papirnom maramicom tako što ćete je prisloniti na obraz i blago pritisnuti da upije višak rumenila.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka