Sarah Jessica Parker lansirala svoju najnoviju kolekciju cipela

7. Feb. 2015.   //   Autor:   //   Obuća, Trendovi   //   No Comment

Dok je u prethodnim shoes avanturama sarađivala sa drugim, ovoga puta SJP je odlučila da lansira sama svoju SJP Footwear kolekciju!

Ok, prethodne kolekcije su nas oduševile, ali ova… Ova nas je podsetila najviše na spektakularnu kolekciju cipela koje je posedovala Carrie Bradshow u sada već legendarnoj seriji Sex and the city.

Naime, poznata tv zvezda je pre nekoliko dana lansirala svoju prvu samostalnu kolekciju cipela i to putem Zappos Couture sajta. U najnovijoj kolekciji, Sarah se fokusirala na boju.

“Želimo da žene budu što slobodnije i smelije u eksperimentisanju sa bojama, jer ukoliko tragate za nekim detaljem koji će da vas izdvoji, onda je cipela pravi izbor! Pritom, kada nosite neki aksesoar u boji, dobićete priliku da budete kreativniji u jutarnjim časovima kada je u pitanju stilizovanje. Opšta je činjenica da su žene slabe na crne cipele koje mogu da kombinuju uz sve, ali u ovoj kolekciji, crna je tek prisutna u nekim detaljima, što je sasvim dovoljno, ako mene pitate,” izjavila je SJP pred samu prezentaciju.files (1)

Da se podsetimo, zvezda serije i filma “Sex & the City” se prošle godine udružila sa Georgeom Malkemusom zarad svoje debitantske kolekcije cipela koja je lansirana u saradnji sa robnom kućom Nordstrom.files (2)

Bio je to masivan lunch u februaru koji smo i mi ispratili, a najviše je profitirao Nordstrom koji je uz pomoć SJP reputacije i imidža uspeo da rasproda kolekciju u rekordnom vremenu.files (3)

“Neverovatno je koliko je ona autentična i koliko ima fanova iza sebe koji prate sve ono što ona radi. A njena pasija prema modi i stilu doprinela je da osmislimo sjajne modele koji su postali must have cipele, odmah nakon puštanja u prodaju,” rekao je tada Scott Meden, glavni direktor sektora za cipele u Nordstromu.

files (4)

Upravo nakon ove kolekcije, Sarah je odlučila da krene u solo dizajniranje koje tvrdi da nije bilo nimalo lako, bez obzira na prethodno iskustvo…

files

“Naučila sam dosta od Georgea. Rad sa njim je bila svojevrsna edukacija, obrazovanje koje mi je samo donelo beneficije i zadovoljstvo.”

Najnovije cipele koje već sad imaju SJP Footwear etiketu su urađene u Italiji, a koštaće od 195 do 695 američkih dolara, dok će se cena torbi koje se takođe nalaze u kolekciji, kretati od 195 do 495 dolara.

“Prevashodno sam želela da osmislim cipele koje će biti originalne, ali i modele koje bi ja nosila,” izjavila je Parker, koja je majka troje dece i ne prestaje da snima, pa ima prilično gust raspored.

Ipak to je nije sprečilo da u kratkom periodu izađe pred javnost sa svojom kolekcijom cipela koja izgleda F A N T A S T I Č N O!

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka