Boxer pletenice: top frizura

21. Mar. 2016.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa   //   No Comment

Najmodernija frizura za proleće 2016, kako kažu trendovi – su “Boxerpletenice.grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (15)

Zašto je ovo frizura iznenada postala opsesija?grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (1)

Ovu frizuru vole poznate dame, Kajli i Kendal Džener, Rita Ora, Bijonse, Rijana… A u poslednje vreme Kim Kardašijan gde god da se pojavi promoviše “boxer” pletenice. Nama je ova frizura poznata iz dana ranog detinjstva, a priznajemo da je odlična alternativa kada ne znamo šta bismo sa našom kosom. “Boxer” pletenice su idealne za dugu kosu, lako se pletu i drže kosu na mestu, i uz sve to – izgledaju ludo. Ove pletenice su vrlo kul, imaju u sebi ženstvenć vajb i možete ih nositi sa bilo kojom vrstom odeće.

grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (2)

grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (3)

grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (9)

 

grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (10)

grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (11)

Idelane su za trening, čak ih i brend Nike promoviše u svojoj kampanji, možete izgledati urbano i smelo ako ovu frizuru nosite sa širokim farmerkama i patikama. Možete da izgledate veoma “Retro Spanish” ukoliko odaberete uz ovu frizuru odeću sa jakom štampom ili odeču od crne čipke i tamne usne. Ili možete izgledati luksuzno sa klasičnim potpeticama i elegantnom odećom. Ovo je izgled koji Kim Kardašijan promoviše poslednjih nekoliko nedelja.grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (13)

Ona nosi “all-black”:veoma seksi, kaput visi sa ramena, stiletto potpetice na nogama, boxer pletenice i savršeno lice.grazia-beauty-kosa-boxer-pletenice-1 (14)

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka