Zelena: boja proleća

23. Apr. 2016.   //   Autor:   //   Odeća, Trendovi   //   No Comment

Svetle i vesele boje učiniće vaš prolećni izgled jedinstvenim!

Ovo proleće će biti bogato i šareno, ali (osim roze kvarca i svetlo plave) u vašem ormaru napravite mesta za zelenu.

Najpoznatije modne kuće su predložile zelenu boju za prolećnu sezonu, tako da po neki odevni predmet u zelenoj boji ne sme nedostajati u vašem ormaru, ukoliko zaista želite da budete u toku sa najnovijim trendovima.

Zelena je sjajna boja, vesela i apsolutno pogodna za proleće i savršena za sve prilike. Postoji mnogo različitih nijansi zelene, u rasponu od limeta do jarko zelene i tamno zelene, ali boja koja će biti apsolutno najpoželjnija je grašak-zelena i sjajno zelena – za dodir elegancije i prefinjenosti.

Najbolji način da nosite zelenu je da izaberete total look u zelenoj boji, a sugestije dizajnera vam mogu pomoći: odela, jakne, duge haljine do skočnog zgloba, odgovarajući blejzer ili mini-haljina, smela i sofisticirana.

Možete pokušati sa blok bojama – zelene pantalone i plava košulja, zelenu možete nositi sa belim Palazzo pantalonama, maski svilenim suknjama u boji slonovače, sa bledo roze svilenim bluzama, a izgled završite detaljima u boji kože i malim dodirom zlata.

U svakom slučaju, bićete u stanju da stvorite atraktivan izgled, ali u isto vreme veoma prefinjen koji će učiniti da ne prođete nezapaženo.

Konačno, ako zelena nije vaša omiljena boja, možete da odaberete modne dodatke, nakit, torbe i cipele u nijansama zelene i obogatite svoj izgled super trendi dodirom zelene. U ovom slučaju su savršene zelene tašne, narukvice, ogrlice i minđuše sa kamenjem kao što je kvarc ili smaragd, kape u zelenim tonovima jabuke ili cipele u boji zelene trave. Takođe možete odabrati cipele sa cvetnim šarama u nijansama ružičaste, boje jorgovana i, naravno, zelene.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka