Fenty Beauty’s Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer

3. Apr. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Kozmetika, Make-up   //   No Comment

Ako ste žena tamnijeg tena, borba za pronalaženje savršenog bronzera koji zapravo dodaje dubinu vašem licu (a ne samo da nestaje u tamnijem tonu kože) je nekada nemoguća misija. Srećom, Rihanna razume ovu borbu i odlučila je da odgovori na molitve mnogih novim predstavljanjem:
Fenty Beauty’s Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer.

To je mekani mat prah u neverovatnih osam nijansi za krajnju svestranost u svim tonovima kože. Bronzer nije samo jedna nijansa! Trebalo je preko 2 godine da razvije savršeni bronzer koji donosi prave pigmente za prirodnu toplinu i sjaj na svim tonovima kože! #SUNSTALKRBRONZER dolazi u 8 nijansi glatke, mekane mat teksture, koja dodaje trenutnu toplinu licu.

Lansiranje bronzera nastavlja Rihanninu misiju stvaranja šminke koja je pogodna za svakoga. Kao i obično, ne treba propustiti osam imena nijansi:
Bajan Gyal (like Riri), Coco Naughty, Caramel Cutie, I$land Ting, Inda Sun, Mocha Mami, Private Island, i Shady Biz.

Fenty Beauty će takođe izdati dve nove četkice – četkicu za bronzer koja po obliku prijanja na lice, i četkicu za ciljanu konturnu aplikaciju. Novi proizvodi još nisu dostupni, ali dobra vest je da Rihanna daje fanovima čitavu nedelju da pokupi sve simpatije. Proizvodi će zvanično stići 5. aprila.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka