Najčešće greške u seksu

18. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment
Najveći ženski problem je otvoreno reći partneru šta želi i šta bi još volela u krevetu. Ne žurite, razgovarajte o onome šta oboje želite. Neki potezi muškarca za vreme seksa smetaju ženama, ali ipak nisu muškarci krivi za sve. Žene su uvek malo komplikovanije. Saznajte koji su najčešći propusti prilikom seksa kod oba pola.

Žene

Muškarci u krevetu i nisu toliko sebični kao žene, međutim oni jednostavno ne mogu znati šta vam odgovara. Nakon nekog vremena možda i da, ali u početku veze zaista ne mogu znati šta vas najviše uzbuđuje. Sigurno vas ne slušaju dok mu prepričavate tračeve s posla, ali verujte kada je reč o seksu, zapamte sve do najsitnijih detalja. Zato mu glasno i jasno recite šta tačno hoćete!

  • Prestanite se žaliti

Često se žalimo prijateljicama kako nam je predigra bila prekratka ili preduga ili nešto treće. Ako on ubrza kompletni postupak, vi ga usporite. Ako mu ranije ne kažete šta želite, kasnije se nemojte žaliti. Jedini krivac što je sve loše završilo, ste vi!

  • Nemojte biti stidljivi

Muškarci najviše mrze kada se žene počnu stideti svog tela i za vreme seksa odbijati određene poze, jer smatraju da imaju preveliku zadnjicu ili stomak. Verujte, ako počnete gunđati i sakrivati se ispod plahte od kvalitetnog seksa neće biti ništa.

  • Preuzmite inicijativu

Neke žene još uvek misle da glavnu reč u seksu moraju voditi muškarci. Jednom budite i vi te koje vode glavnu reč. Vaš partner će biti oduševljen ovom promenom.  Žena mora biti aktivna, pa čak i onda ako je muškarac pri vrhuncu.

Muškarci

Najveća greška
kod mladića je što se fokusiraju na samo jedan jedini deo tela, naravno srednji.
Da bi seks bio zanimljiv, osim ključnih delova tela, prebacite se i na one sporedne. Naravno, pre toga saznajte šta ženu najviše uzbuđuje.

  • Brzina

Žene ne vole brzi seks. Krenite polako i obratite pažnju šta za to vreme radi vaš partnerka i uskladite se. Ne zaboravite, za seks je potrebno dvoje. Ako brzo krenete, brzo ćete se i umoriti a, žene zaista ne vole pauziranja u vreme seksualnih odnosa. Za razliku od muškaraca, žene ne mogu nastaviti tamo gde su stale.

  • I ona želi doživjeti vrhunac

Najčešće se seks završi kada muškarac doživi vrhunac. Naravno,  takav rasplet događaja ženama užasno smeta. Tokom seksa osim što zadovoljavate svoje potrebe, malo više pažnje posvetite i njenim potrebama i željama. Sledeći put vratiće vam dvostruko.

  • Ne zahvaljujte

Ako vam je zaista bilo jedno od boljih iskustava, pohvalite svoju partnerku. Međutim, obratite pažnju na koji način ćete joj to reći. Strastveni poljubac ili topao zagrljaj reći će više od reči.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka