Prevara

17. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, O muškarcima   //   No Comment

Kada u vezi dođe do prevare teško je odgovoriti na pitanje oprostiti ili ne, no muškarci gotovo uvek imaju svoje razloge zašto su to učinili. Neki od njih su jednostavno preloši da bi ih žene saslušale.

Muškarci će se baš uvek pokušati opravdati!

Nevera je stvar o kojoj partneri u skladnim vezama ne razmišljaju, kada i ako se dogodi samo dve osobe će znati ima li za nju opravdanja. Ipak, muškarci su često ti koji će stvar pokušati objasniti.

Povređene žene koje do tog trenutka nisu izgubile veru u ljubav verovatno će pronaći snage da ih saslušaju, ipak neke od izjava koje slede to jednostavno ne zaslužuju. Proverite u šta sve muškarci veruju.
Muškarci se ponekad posluže opravdanjem da im jednostavno nije jasno šta se dogodilo i kako su se uopšte našli u takvoj situaciji.

“Prevario sam te zato što sam mogao”

Teško za poverovati, ali neki od njih razmišljaju baš tako. I što je najgore to će vam i reći. Pružila se prilika i oni su je iskoristili. Sva daljnja ispitivanja i objašnjenja su suvišna. To se dogodilo, a kada se pruži nova prilika ponovo će je iskoristiti.

“Zato što si prepametna (ili još gore predobra) za mene”

Ovo opravdanje je možda najgore od svih. Zamislite samo trenutak u kojem vam partner koji vas je prevario govori da ste prepametni ili predobri za njega. Ova rečenica će se jednog dana naći u top 10 najboljih muških izjava svih vremena.

“Ja sam poseban!”

Izgleda kako je to rečenica koju neki muškarci ponavljaju svako jutro prilikom pranja zuba. I onda uspeju i druge uveriti u to. Opravdanje koje će ponuditi vama ustvari će biti samo potraga za potvrdom kako je i vama jasno da je on poseban. I kako onda uopšte možete zamisliti da mu je ta žena mogla odoleti. Pa on vas je morao prevariti. I naravno, to će učiniti ponovo.

“Ponudio sam joj rame za plakanje”

I onda se usred suza i jadikovki rodila neobjašnjiva strast. I ovo je jedan od onih razloga koje uopšte nije potrebno komentarisati.

“Ona me razumela”

Drugim rečima ona je bila pristojna, davala je komplimente i smeškala se. Radila je sve ono što dugogodišnja partnerka ili supruga s vremena na vreme zaboravi da uradi. Tri odlična razloga za neveru.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka