Prolećni trendi nokti

15. Apr. 2009.   //   Autor:   //   Lepota & Nega, Moda, Nokti   //   No Comment
U većini slučajeva zaboravimo na nokte, posebno kad shvatimo koliko malo vremena imamo, a koliko traje proces lakiranja i sušenja. Ipak, ne budite nemarni prema detalju koji svakako “podiže” svaku odevnu kombinaciju.
Sad kad nam je stiglo proleće, odbacite tamne tonove, posebno crne i sive nijanse i okrenite se svežim bojama kao što su narandžasta, pink i ljubičasta. Izbegavajte žute nijanse, jer podsećaju na trag cigareta na prstima.

French manikir je uvek dobar izbor, jer se uklapa uz sve, ali činjenica je da je već malo dosadio, i da su vam potrebne nove ideje za proleće. Ipak, french manikir možete zadržati, ali umesto blage ružičaste kombinujte boje. Možete staviti umesto roze podloge, pink drečavu nijansu, a na vrhove, umesto belog laka crni lak. Pomalo zvuči ekstremno, ali probajte, rezultat je fenomenalan. Ipak, ako vam kombinacija boja ne odgovara možete probati sa nekim nijansama koje će vam više odgovarati uz godine i uz odeću.

Još jedan zanimljiv prolećni trik za ovu sezonu je da kad nanesete lak za nokte, ostavite oblik polumeseca pri dnu nokta. Ovaj trik posebno lepo izgleda kod metalik tonova. Možda ga je malo teže izvesti pa ako niste spretni, pokušajte da prvo namažete ceo nokat, a onda kreonom izbrišite oblik polumeseca.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka