Prava majica za Vas

10. May. 2009.   //   Autor:   //   Lifestyle, Moda, Trendovi   //   No Comment

majicaDolazi nam proleće, a sa njim i novi modni trendovi, naravno i originalne prolećne majice. Predstavljam vam sajt na kome možete da kupite majice raznih tipova, sa raznim motivima i bojama.

 

 

Velika je i mogućnost da ćete izabrati i nositi unikatnu majicu, jer na sajtu  VizioShop ima za svakog po nešto. Ako želite i voljenoj osobi da poklonite nešto ima i vrlo lepih muških majica. Evo nekih meni najomiljenijih:  (sve majice su linkovane, kliknite na određenu koju želite da pogledate detalje majice)

 

 

kiss devojka
devojka zvezda
Hipnotize kitty
skejt skull

 

 

Da bi kupile majicu na VizioShop uopšte vam ne treba kreditna kartica.

 

Majice su uvozne, 100% pamučne, pravi ih američka kompanija Fruit Of The Loom; štampane industrijskim tehnikama štampe (ili sitoštampom industrijskim bojama kod višebojnih slika, ili sečena flok – plišana štampa).

 

 

Zagarantovani kvalitet podrazumeva pranje do 40 stepeni i peglanje sa suprotne strane (parametri koje garantuju i proizvođači boja i materijala). Treba da znate da postoji razlika između muških i ženskih majica – ženske majice su strukirane, kraćih rukava i veličinski prilagođene damama.

 

 

Veoma bitno što moram da napomenem je da plaćate i putne troškove kada kupujete jednu majicu ili dve majice, a oni iznose 170 dinara. Ukoliko kupite više od dve majice, ne plaćate putne troškove.

 

 velicine

Nakon odabranih opcija kliknite na Dodaj u korpu. Ako želite da nastavite sa kupovinom kliknite na istoimeni link tj. veliku strelicu ka levo, a ako je Vaša narudžba okončana kliknite na strelicu DESNO. Na ovoj stranici vidite koliki popust ostvarujete, kolika je cena proizvoda i Vaše podatke koje je potrebno prekontrolisati. Ako se ustanovi da su podaci ispravni i ako ne želite više da kupujete kliknite na dugme NARUČI dole desno.

 

Sada ste naručili proizvod i u najskorije vreme očekujte e-mail u kome će stojati proizvodi koje ste poručili i ID broj porudžbine. Proizvod se isporučuje na Vašu kućnu adresu kurirskom službom. Plaćanje proizvoda i poštarine (ako ste naručili manje od 3 majice) se vrši pri isporuci. U cenu proizvoda nije uračunata cena dostave koja iznosi 140 din. za jednu majicu, takođe 140 din. ako naručite 2 majice i BESPLATNA ako naručite 3 ili više od 3 majice (ili bilo koja 3 proizvoda).

 

Rok za isporuku majica je od 7 do 10 radnih dana. Kada Vam pošaljemo paket, bićete obavešteni još j
ednim mailom i sms porukom o tačnom datumu prispeća pošiljke koja stiže na Vašu adresu u prepodnevnim časovima..Rok određen za reklamaciju je 15 dana od datuma prispeća Vaše majice.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka