Sunčanje na plaži

28. May. 2009.   //   Autor:   //   Lepota & Nega, Lifestyle, Sunčanje   //   No Comment

Šta o tebi govori tvoj položaj izležavanja na plaži?

 

Kad stigneš na plažu odmah zauzmeš svoj omiljeni položaj, legneš na stpmak, legneš na stranu ili možda samo legneš na leđa? Jesu li ti ruke tik do tela, ili ih možda položiš iznad glave? Svi ti položaji mnogo govore o tebi.

 

BOGINJA SUNCA

 

Obožavaš leto i zato želiš svaki delić svog tela izložiti suncu kako bi što bolje pocrnela. 

 

leyanjePOLOŽAJ:Ležiš na leđima, ravno ispruženih nogu i ruku koje se nalaze tik do tvog tela. Na taj način najbolje tamniš, pa je stoga upravo taj položa tvoj omiljeni.

STAV: Ne želiš propustiti nijedan zrak sunca i zato je jako teško odvojiti te od tvog peškira ili ležaljke.

KONAČNO: Tebi je potpuno svejedno hoćeš li ovog leta dobiti dva ili tri kilograma više. Pina si samopouzdanja, otvorena i voliš sebe upravo onakvu kakva jesi, a upravo to očekuješ i od drugih. Samo pripazi, toliko voliš sunce i izležavanje na plaži da propuštaš sve te slatke dečke koji šetaju plažom.

 

PRINCEZA OD AKCIJE

 

Dok si na plaži svejedno ti je hoćeš li pocrneti ili ne. Zapravo, uopšte ti nije ni stalo do preplanulog tena.

 

288qas6POLOŽAJ: Uglavnom ležiš na strani, neprestano se premeštajući sa jednog mesta na drugo. Ne voliš mirno ležati- to je dosadno. Tvoj najdraži saputnik je dobra knjiga, mp3 player i tvoje društvo.

STAV: Kao što smo već rekli izležavanje ti je dosadno, voliš kada se neprestano nešto događa. Malo plivaš, malo igraš odbojku, malo se udubiš u svoju dobru knjigu.

KONAČNO: Obožavaš lepo vreme, jer se tada možeš najbolje zabaviti van kuće. Ali ipak, ne voliš kada je prevruće, to ti ne odgovara. Svejedno ti je hoćeš li pocrneti, i zato se opskrbljuješ najvećim fakorom za sunčanje. Ipak, preporučujemo ti da se i malo odmoriš i opustiš dok si na odmoru.

 

SANJARKA

 

Najvažnije ti je da ti je uvek udobno. Kada se udobno smestiš na plaži, uz sebe imaš bočicu najdražeg ledenog pića i ti si najsretnija. Lako zaspiš na toplom suncu i to te usrećuje. Voliš sanjariti o letnjim ljubavima, šetnjama uz zalazak sunca…

 

281xz5kPOLOŽAJ: Za vreme sunčanja tvoje ruke su uvek prekrižene ispod tvoje glave, a noge su ti ravno ispružene i malo prekrižene jedna preko druge.

STAV: Bez obzira što se oko tebe događalo, vrište li klinci na plaži, priča li neko glasno, tebi ništa od toga ne smeta, ti lagano utoneš u san i maštaš o princu na belom konju.

KONAČNO: Na plaži najviše voliš biti sama, tada možeš nesmetano odriemati, maštati i sanjariti kolko ti volja, bez da te iko gnjavi i ometa. Takva si i inače, najviše voliš provoditi vreme sama uz najdraže tv serije i knjige. Ipak to ne znači da si “vuk samotanjak”, ti imaš divan krug prijatelja, i zato pokušaj što više vremena provoditi s njima, kako bi tvoji snovi postali stvarnost.

 

SUPER DEVOJKA

 

2vkcls6Najvažnije ti je da imaš puno mesta na plaži, ne voliš se gužvati, ali tko voli? Uz sebe uvek imaš dva bikinija koje možeš menjati.

 

POLOŽAJ: Napeškiru veličine "extra large", ležiš na stomaku, ruke držiš ispred sebe u obliku trougla ili romba, noge držiš lagano podignute i prekrižene, ili na podu dosta raširene.

STAV: Obožavaš igrati sve sportove na plaži, ali tek nakon dugog nagovaranja od strane jačeg pola. Jer, u čemu je fora, ako se neko vreme nećeš držati kao ledena kraljica?

KONAČNO: Zapravo sunčanje smatraš najobičnijom pritiskom, jer se pod vrelim suncem možeš samo dobro oznojiti i pocrveneti i ne smeš stavljati make up. Ipak smatraš kako ti preplanulakoža dobro stoji, pa zato ne izbegavaš sunce. Nisi baš neki sportski tip, ali znaš da je bavljenje sportom izvrsno za dobru liniju pa se redovno baviš i sportom.

 

ZABAVNA DEVOJKA

 

2samj9eObožavaš leto, svi su dobre volje, zabavni i puni energije. Voliš da se oko tebe uvek nešto događa i zato te oduvek nazivaju zabavnom devojkom.

 

POLOŽAJ: Ležiš uglavnom na leđima, rukama ispruženih pored sebe, a tvoje noge su ili lagano prekrižene ili sasvim raširene. Uglavnom menjaš položaje, jer to ti je u prirodi- nestašna si i znatiželjna.

STAV: Nikada se ne koncentriraš na sunčanje, već na momke koji šetaju plažom.

KONAČNO: Ponekad si malo nesigurna, ali uz tvoj otkačeni stav i tvoje šale to niko niti ne primećuje, stoga se ne opterećuj sitnicama kao što su malo veći kukovii ili premale grudi. Važno je ono čime zračiš, a ti s tim nemaš problema.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka