Top 3 modnih dodataka za jesen

30. Aug. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Iako još ima vremena za prezentaciju trendova za jesen, mnogi svetski časopisi ipak su na sam vrh lestvice trendova postavili top 3 must have modnih dodataka koje ćemo nositi u predstojećoj sezoni. New York Fashion week i veliki američki dizajneri fokusirali su se na hulahopke, šešire i kaiševe kao jesenski vrući trendy accessorize.

Hulahopke

Iako su prošle sezone trendy bile transparentne i šljokičave hulahopke sa rupicama, ove sezone će se nositi osveženi look hulahopki sa ušivenim perlicama, geometrijskim rupama,  retro look inspirisan 80-ima.

hula

 

 

Kaiševi

Jesen nagoveštava veliki povratak kaiševa koji će biti sve maštovitiji i neobičniji.Nosiće se će kaiševi sa velikim kopčama,  detaljima u obliku lanaca u najrazličitijim veličinama. Još jednu zanimljivu siluetu pokazala je Catherine Malandrino koja je predstavila široki kaiš u stilu nadrealizma.

 

kais

 

 

Šeširi

Važnu kategoriju u promenama modnih dodataka unazad par sezona, zaslužili su i šeširi. Ove će se sezone dobiti nekoliko manjih transformacija, pa najnovija popularna silueta biće “lobanja” šešir (šešir koji prati liniju glave) ili  bogato ukrašeni šeširi kakve je predstavila modna veteranka Diane Von Furstenberg. Visoki šeširi još uvek su trendy, a večni su takođe jeans šeširi i kape, i oni od krzna koji će se nositi u jarkim neonskim tonovima.

 

sesiri

Izvor : Story

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka