Trendovi za jesen

30. Aug. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Jedan od najjačih modnih trendova ove jeseni će sigurno biti koža. Mnoge Hollywoodske zvezde već su se u trendy koži prošetale crvenim tepisima. 

Od motorističkih jakni, haljina i suknji od kože, kožnih pantalona i modnih dodataka, sve u vezi sa kožom (pretežito crne boje, ali i uvek trendy sive ili u pastelnim nijansama) biće ultimativni must have svake devojke.

Motorističke jakne mogu se kombinovati sa chik haljinama i visokim potpeticama ili gladijatorkama, ili  sa jeans prslucima,  hippie šalom i uskim dugim ili kratkim pantalonama.

 

Veliki povratnički trend: Platforme

 

Ortopedske platforme možda ste pre par godina mogle pronaći pod rečima OUT u modnom rečniku, ali za sezonu jesen-zima 2009.-2010., platforme se vraćaju na velika vrata.

Bez obzira na stil odevanja koji preferirate, ovakve fancy cipele odgovaraće mnogim odevnim kombinacijama. Na mini suknju, sa farmerkama, kaputom, jaknom, platforme će biti idealan izbor.

Poigrate li se sa njihovom površinom možete ostvariti look sa pomakom ili klasični “čisti” stil sa lakiranim platformama.

U prelaznoj fazi, odnosno u letnjoj sezoni, pronađite platforme-sandale sa izrezanim detaljima, a kombinujte ih na haljine, mini suknje i ultra kratke pantalonice. Jedino pravilo kojim se trebate voditi je što orginalnije to bolje.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka