Jarke boje – hit proleća

4. May. 2009.   //   Autor:   //   Lepota & Nega, Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

gdfdgProleće donosi jarke, vesele boje. Među bojama koje su dizajneri uvrstili u apsolutne modne hitove ove sezone svakako je i plava, od tamnoplave, intenzivnoplave do indigo.

 

Plavo je u trendu i ne možete pogrešiti ako se odlučite za bilo koju nijansu. U plavom ćete biti elegantni, izgledati otmeno, ali ne i konzervativno.

 

Boja s kojom sigurno nećete pogrešiti ako je iskombinujete sa plavom je žuta, ali nju za sada ipak ostavite za tople, prave letnje dane. Narandžasta, zelena, crvena, poigrajte se i sa tim bojama ovog proleća. I dalje je moderna ružičasta, ipak, dominira već nekoliko sezona, dosta je bila zastupljena i u zimskim kombinacijama, pa će mnogima ipak biti dosadna i za prolećni stajling.

 

Obucite se u plavo

 

Birajte hoće li to biti suknja, haljina, pantalone. Odličan izbor i vrlo moderan ove   sezone su capri pantalone, i to u jarkim bojama. Kreatori predlažu široke pantalone koje se sužavaju prema kraju nogavica, a obavezan odevni predmet za ovu  sezonu je kombinezon.

 

Za dnevno izdanje birajte jednobojni odevni komad. Farmerke ili suknja u kombinaciji s košuljom. Izgledaćete elegantno i profinjeno; sivo plava košulja, velika ogrlica , naočare sa belim okvirom, lagani šal-marama s crvenom ružom, sve u znaku triju boja, koje su ovoga proleća u prvom planu. Isti trend i kad su sandale u pitanju, bile platforme ili s trakama, obavezna je trobojna kombinacija.

 

Modni detalji

proljece9cipike_09Intenzivne boje ove su sezone popularne ne samo na odeći. Izaberite jarku nijansu  ljubičaste, crvene ili plave boje na jednom od modnih detalja i tako dodatno naglasite veseli prolećni look. Bilo koju da izaberete osećate će se kao na modnoj pisti. Cipele i sandale,  od narandžaste, crvene, zlatne, žute, pa do opet plave boje, jednostavno mame da ih kupite.

 

Prolećno – letnji trend su ponovno neizbežne platforme, ljubiteljke mode svakako će birati model koji se veže sve do kolena. Visoke sandale sa trakama, nose se pune visoke pete, koža oko članka koja podseća na stil 80-tih, a moderne su i ravne pete, u tom slučaju najbolji  izbor su svakako baletanke.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka