Make – up trendovi – jesen

1. Oct. 2009.   //   Autor:   //   Kozmetika, Lepota & Nega, Make-up, Moda, Trendovi   //   No Comment

Hit su indigo plave senke, boja purpura na usnama, savršen ten

Šta nam donosi jesen, kakve makeup stilove? Koje su boje u trendu, šta naglasiti na licu? “Prema onome što su za jesen pripremile najuticajnije kozmetičke kuće možemo reći da je u trendu jači make up. Na očima prevladavaju senke od tamno plave, sive, srebrne, zlatne do ledeno plave. Eyelineri su u crnoj, indigo plavoj boji. Na usnama dominira boja purpura, a podloge i rumenila su providna, baršunasta, sofisticirana. Svaki taj  trend možemo personalizirati i prilagoditi ga sebi. Primer, za dnevni makeup : uz gornji kapak lagano i tanko izvući eyeliner u indigo plavoj, završiti sa crnom maskarom. Osvežiti lice rumenilom boje kajsije i isto takvim ružem. Za one kojima se sviđa boja purpura na usnama, predlažem da preskoče jači  make up na očima” ,ističe A.Rajić.

 

Makeup trendovi za predstojeću sezonu


Donosimo jesenske makeup linije još nekih kozmetičkih kuća

CHANEL


Jesenska kolekcija inspirisana je bojama Venecije. Paleta senki od sivih, srebrnih, pastelnih plavičastih tonova na očima, u kombinaciji s nežno narandžastim rumenilima i ruževima u pralina tonovima. Kolekcija kojom se postiže najprirodniji do najsofisticiraniji izgled, Za sjajniji lakirani utisak  lansiran je eye gloss u pearl, zlatnoj, crnoj i bordo nijansi.

DIOR


Inspiracija za ovaj look su nezaboravne ikone iz hollywoodskih studija tridesetih godina prošlog veka. Look je glamurozan,misteriozan,pomalo dekadentan,ali na kraju elegantan. Ključna je u ovoj kolekciji boja purpura koja će divno pristajati na usnama i  noktima, ako se blago natapka prstima daće ipak jedan nežniji utisak. Oči su jako naglašene, na izbor su date dve palete,svaka od 6 tonova od crne,sive i smeđe,purpurne do svetlucavih, srebrnih,staro zlatnih i bisernih nijansi.

YSL


Make up inspirisan jesenskom ready to wear YSL kolekcijom predstavlja još jednu senzualnu i sexy ženu. Oči su magnetske i zavodljive u pearl sivoj, crno uokvirene, a usne su ponovo boja purpura.

 

Izvor: Žena.hr

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka