Suknje ove jeseni- ženstvene i seksi

16. Oct. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

Od kada je postala simbol ženstvenosti i elegancije, suknja je nezaobilazna u kolekcijama za svaku sezonu.

Ove jeseni kreatori su se poigrali sa krojevima, materijalima i bojama. Na modnoj sceni, osim klasičnih, dominiraju

retro modeli modernog dizajna, koji osvajaju na prvi pogled.

  • “Olovka” suknja

Ove sezone potpuno je preovladala na modnoj sceni. Uski modeli visokog struka, dužine

ispod kolena, postali su deo svakodnevne odevne varijante. Ove jeseni nose se i modeli u vedrijim i jačim bojama. Kombinuju se sa košuljom, tunikom, sakoom i širokim upečatljivim kaišem.

  • Suknje sa volumenom

Aktuelne su suknje sa naglašenim puf krojem, kao i modeli u nekoliko slojeva rađeni od laganih materijala poput svile, satena i tila. Posebnu pažnju mame modeli upotpunjeni čipkom i etno detaljima. Ove suknje veoma lepo stoje uz helanke, koje su hit ove seozne, i cipele sa visoko štiklom. Većini dama najbolje pristaju modeli do kolena sa visokim strukom.

  • Tulipan suknja

Ove sezone tulipan suknje su još naglašenije u bokovima, naborima, džepovima ili modernim trouglovima, koje viđamo i na pantalonama. Ističu se modeli dizajnirani od svetlucavih metalik materijala.

  • Nezaobilazni volančići

Ove lepršave romantične suknje potpuno se uklapaju u novine koje nam je donela ova modna jesen. Možete ih uklopiti uz svaki stil, a lepo stoji sa visokim potpeticama, ali sa ravnim salonkama ili baletankama. Aktuelni su i kraći i duži modeli, i leprašavi i uski. Možete ih kombinovati sa majicama, košuljama, kožnim jaknama ili bolerom.

  • Mini

Kratke suknje viđaju se u svim odevnim stilovima. Aktuelne su i uske i široke, od štofa, svile, teksasa, tvida… Ove jeseni nose se uz duže čizme i naravno visoke potpetice.

izvor: novosti.rs

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka