Tečni puder nezaobilazan

19. Oct. 2009.   //   Autor:   //   Kozmetika, Lepota & Nega, Moda, Nega tela, Trendovi   //   No Comment

Žene izdvajaju i poslednju paru ne bi li i u kriznim vremenima imale savršen ten


Prema nedavno sprovedenom L’Orealovom istraživanju, u poslednje je vreme znatno porasla prodaja tečnog pudera, po svemu sudeći najboljeg ženskog saveznika u kriznim vremenima.
Iako se donedavno mislilo da je najbolji indikator ekonomske situacije prodaja karmina, budući da je ona u kriznim vremenima tokom 2001. godine, kada su žene u Americi izdvajale i poslednji dolar ne bi kupile novi ruž, bukvalno cvetala- izgleda da je savršen ten ipak preuzeo primat, bar ako je suditi po nedavnom L’Orealovom istraživanju.

Kako se navodi, u kriznim vremenima raste prodaja tečnog pudera budući da žene ističu da je upravo kvalitetan puder najvažniji proizvod u njihovoj kozmetičkoj torbici i da se njega ne žele odreći koliko god morale da krešu troškove.

Žene ne mogu u kriznim vremenima, bare tako pokazuju istraživanja, da odole još jednoj sitnici. Pogađaš, reč je o čokoladi, koja nam za malo para nepogrešivo vraća osmeh na lice, a čija prodaja upravo iz tog razloga poslednjih meseci beleži neverovatan porast u zemljama zapadne Evrope.

Izvor: Ženski kafe

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka