Nezaobilazna pismo torba

15. Dec. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Torbe, Trendovi   //   No Comment

pismo torbe

Mesec decembar je i mesec predbožićnih partya, predprazničkih utisaka, kancelarijskih zabava, a na samom kraju zadnjeg meseca u godini očekuje nas i uzbudljiv doček Nove godine.

Stoga vam predlažemo da ovog meseca investirate u pismo torbu koja će vam biti verna i vrlo trendi saputnica na svim decembarskim zabavama.
Pismo torba ime zahvaljuje svom izgledu koji asocira na omot pisma. Zbog svoje jednostavnosti pristajaće uz svaki outfit – kako uz pantalone, kostime i odela za dan, tako i uz koktel ili duge večernje haljine.

Za popodnevne zabave možete odabrati i onu pismo torbu većih dimenzija u koju će vam uz nezaobilazni mobilni, novčanik i maramice stati i eventualno pokoji papir kojeg morate poneti kući, ali za večernje prilike odaberite pismo torbice minijaturnih dimenzija u koje će vam stati ponovno mobilni, kreditna kartica i ruž.

Boju birajte zavisno od ostatka odevne kombinacije. Ako ste odeveni jednolično, kombinaciju podignite šarenom pismo torbom. Ukoliko ste u svom outfitu veseli i šareni, smirite ga jednostavnom i jednobojnom torbicom.

Iako je kožna torba uvek dobra investicija, u ovim predpraznčnim danima možete nabaviti i torbicu od skaja ili džinsa koje će pristajati ležernijim kombinacijama. Baršun će ipak svaku, pa i najobičniju, odevnu kombinaciju učiniti svečanijom.

O, da, s ‘vintage’ pismo torbom nikako ne možete pogrešiti!

Uživajte u galeriji pismo torbica …

 

Izvor: Moda.hr

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka