Mirisi i make-up u bojama leta

24. Jun. 2010.   //   Autor:   //   Kozmetika, Moda, Parfemi, Trendovi   //   No Comment

Šta je novo u Avonovoj ponudi?

Avonova kozmetička torbica za ovo leto miriše predivno i osvežavajuće, nudi negu, vesele boje i nakit.

Letnji parfemi


Isprobajte novu kolekciju mirisa iz Avona, Ice Sheers mirise inspirisane ukusnim poslasticama! Dostupni u tri različite boje, Luscious, Refreshing i Delicious EDT, idealni su za letnje dane.
Luscious EDT parfem i izgledom podseća na svoje lagane, ujedno intenzivne note citrusa, ljiljana i penušavog limuna. Njegov lagan, istovremeno opojan miris savršeno će se uklopiti u vruće letnje dane.
Zvezda sezone je zelena boja, a to je i boja Refreshing EDT mirisa. Lagane note penušave kruške, sveže dinje i opojne vanile objedinjene su u osvežavajući miris koje će vas prijatno rashladiti.
Tražite miris savršen za večernji izlazak? Delicious EDT je tada savršen izbor za vas! Kupina, crni biber i mošus daju mirisu notu elegancije, sofisticiranosti i senzualnosti.

 

  

 

Isti balzam i lak za nokte


Ove sezone hit je imati lak za nokte i balzam za usne koji odgovara mirisu EDT-a. Upotpunite celu kolekciju kupovinom laka za nokte i balzama za usne  u sve tri varijante – Luscious, Refreshing i Delicious i budite u trendu!

 

 

Losioni mirišu na kokos


Koža u letnjim danima treba posebnu negu. Losion za ruke i telo sa ekstraktima kokosa i limunske trave objedinjuje njihove jedinstvene mirise i hranjive sastojke. Dozvolite tretman koji će vam pružiti osećaj svežine, a koži osećaj letnjog zadovoljstva.


Iz iste kolekcije dostupni su Gel za tuširanje – kokos i limunska trava,  Spray za telo – kokos i limunska trava.

 

 

Hidratantni ruževi


Vreme je za plažu! Avon se pobrinuo da ovo leto prošetate sa novom torbom u ruci. Nijanse matirane zelene boje uklopiće se u svaku kombinaciju i oživeti je svojim živahnim, gotovo neonskim tonovima. Neka sve uči na plaži budu uprte u vas!

 

 

Pomozimo drugima


U sklopu Avonove akcije Progovori protiv nasilja u porodici (Speak Out Against Domestic Violence) možete sudelovati u borbi protiv nasilja nad ženama. Kupovinom upečatljive narukvice i ogrlice, posebno dizajnirane sa temom simbola večnosti koji budi solidarnost i jedinstvo žena širom sveta u borbi protiv nasilja, potpomažete radu i priključujete se zajedničkoj borbi svih nas!

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka