Novi letnji parfemi

1. Jun. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Parfemi, Trendovi   //   No Comment

 

7 mirisnih priča za 2010. Koja je vaša?

Mirisi leta su plaža, more, opuštenost, kreme za sunčanje, sveže voće, ali i lagani parfemi koji će vas uvek podsećati na prelepe letnje trenutke. A leto 2010. miriše na nove parfeme. Oni su lagani, posebni i večni.
Pogledajte šta se ovog leta nosi po celom telu.

L’eau serge lutens

Svih 400 sastojaka ovog parfema se drži strogom tajnom, pa jedino što možemo reći je da miriše na sveže oprane bele košulje. I predobar je!

1

 

Cena bočice od 100 ml je oko 8 300 dinara.

Voyage d’hermes

Parfem podseća na daleka mesta i putovanja. Sa sobom nosi note citrusa i drveta pa je unisex verzija, pa možete špricnuti malo partnera, pa sebe.

 

2

Cena bočice od 100 ml je oko 7 600 dinara.

Elemis

Iako je Elemis inače proizvodio parfeme sa kojima ste se špricali dok ste izlazili iz stana, ovaj novi je pomalo drugačiji i treba vremena da ga osetite. Nosi mirise mora i letnje trave. Uživaćete imajući ga na sebi.

3

Cena bočice od 25 ml je oko 3 500 dinara.

Untitled

Parfem dizajnera Maisona Martina Margiele iz kuće Selfridges stiže u bočici jednostavnog dizajna. Miriše na jasmin, cedar i mošus.

4

Cena bočice od 30 ml je oko 4 500 dinara.

La tulipe

Byredovu parfem, kako govori i sam naziv, baza je tulipan. Taj krasan cvet inače nije podložan destilaciji, ali je Byredo uspeo miris izvući iz ostalih delova biljke pa je dodao malo rabarbare i postigao pravi letnji trend.

5

 

Cena bočice od 100 ml je oko 11 000 dinara.

Acqua di Gioia

Samo ime kaže da je to voda radosti, što je savršeno za letnje vreme. Parfem dolazi iz fabrike  Giorgia Armanija i obogaćen je notama jasmina, mente i italijanskog limuna.

 

6

Cena bočice od 50 ml je oko 4 500 dinara.

Eau de fleurs neroli

Parfem iz Chloe fabrike mirisa miriše na cveće, jer Chloe žena obožava cvetne note. Eau de Fleurs Neroli  miriše na narandžin cvet, a opet je svež kako se leti i očekuje.

7

 

Cena bočice od 100 ml je 7 600 dinara.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka