Košulje – zašto ih toliko volimo ?

15. Aug. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Opet ne znate što obući? Izaberite košulju i neke udobne farmerice ili suknju, na to dodajte nakit. Rezultat:kombinacija koja nikad nije dosadna.

nakit-300x300nakit-2-300x200

Složite ćete se sa mnom da je košulja, uz malu crnu haljinu, definitivno must have u vašem ormaru. Stvorena je baš za sve prilike od svečanih, poslovnih pa sve do svakidašnjih kombinacija.  Iskombinujte  je sa nekim modernim pantalonama, običnim farmericama ili vašom najdražom suknjom, dobićete kombinaciju za svaku priliku.  Kombinaciju ćete najbolje začiniti sa nekoliko komada dobrog nakita.

košulja-1-300x300

košulja-3-200x300

košulja-6

Svaka šminkerka u svojem ormaru bi trebala imati bar jednu košulju. Crna ili bela je obavezna. Njih ipak možete iskombinovati sa raznim kaiševima, a ukoliko vam je hladno, na košulju će se savršeno uklopiti neki sakoić ako ste poslovna žena, ili  džemperi. Prsluci su takođe jako dobar izbor. Ali ko kaže da košulja mora biti izričito bela ili crna? Sva sreća pa je naše tržište prepuno različitih uzoraka i modela košulja, a cene su zaista prihvatljive. Na vama je da izaberete šta želite i što vam, naravno, dobro stoji. Zašto biste morale uložiti brdo novca u košulju da biste izgledale dobro?  Stvar je u vama. Ukoliko ste zadovoljne same sa sobom, sve vam dobro stoji.

košulja-4-300x222

Ovo leto jako je popularan tartan, pa zašto ne biste nabavile košulju od tartana?

tartan-košulja

Što obuti? To je barem jednostavno.  Za dan birajte neke slatke baletanke ili niske sandalice, sad u ovo letnje doba, a za veče svaka će šminkerka odabrati par svojih najdražih cipela na petu. Nikako nemojte obuti patike na košulju! Po gradu često susrećem devojke koje uz slatku košuljicu obuju patike, to izgleda potpuno neukusno, nadam se da se slažete?

cipele

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka