Pletene torbe svih veličina – hit trend

7. Aug. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Torbe, Trendovi   //   No Comment

3710_bigPletene torbe daju nam mogućnost da zanimljivo upotpunimo bilo kakvu odevnu kombinaciju

Pratite li trendove i volite modne dodatke, onda ne biste smeli zaobići najnoviji trend među torbicama koji će na jednostavan način „podići“ svaku vašu odevnu kombinaciju. Govorimo o pletenim torbicama – ali ne o „cegerima“ već pletenom uzorku od različitih materijala koji je potpuno osvojio svetske dizajnere. Bilo da se radi o malim torbicama, clutch torbicama, torbicama preko ramena ili velikim vrećastim (hobo) torbama glavno je da je gore pleteni uzorak.

pletene torbe04pletene torbe01

Ono što je odlično kod ovakvih torbica je što se mogu koristiti za svaku priliku – jednako dobro izgleda i u casual kao i svečanijoj varijanti. Dakle, bez obzira na vaš outfit – spremali se vi ujutru u grad na kafu ili uveče za izlazak – pletena torbica neka bude vaš verni pratioc. Pletene torbe pravi su hit leta, a nastaviće se nositi i na jesen. Dizajneri su ih osmislili u svim mogućim materijalima, oblicima i bojama, pa samo treba izabrati onu (ili one) koje najbolje odgovaraju vašem karakteru i koje će se najbolje uklopiti uz vašu garderobu.

pletene torbe10pletene torbe11

Torbe tamnijih i neutralnih boja – uvek su siguran izbor i dobro idu uz svaku odevnu kombinaciju. A ako ipak ste odvažniji tip žene, onda se odlučite za otkačenu torbu u jarkoj boji ili više njih. Možete ih nositi ili kako biste podigli outfit ili još hrabrije – u kontrastu sa odećom jednako vedrih boja.

pletene torbe16pletene torbe12

Kao što smo rekli – pravila nema, ni što se oblika ili veličine tiče, a isto je i sa materijalom – može to biti koža, veštačka koža, pamuk, džins, lan, vuna…  Bitno je samo da je na njima zanimljivi, kompleksni pleteni uzorak. Velike torbe, bilo da su okrugle, četvrtaste ili vrećaste savršene su za obavljanje dnevnih zadataka, dok će one manje savršeno upotpuniti svečani večernji look. Koristite svoju kreativnost i stil za osmišljavanje savršene modne fantazije koju ćete nositi ovih dana, ali i u narednim mesecima.

pletene torbe18pletene torbe15

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka