Trendy frizure za jesen

20. Aug. 2010.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Trendovi   //   No Comment

Jednostavne, neodoljive i slatke.1

Više ni same neznate šta biste sa svojim lookom. Probali ste sve moguće, make-up trendove, odevne kombinacije, cipele, torbice, modne dodatke i zasitili se svega. Želite osvežiti svoju svakodnevnicu, a ne znate kako. Probajte možda s novom frizurom. Ne mora biti neka velika promena, dovoljno je napraviti samo par poteza i nova ste žena.

Pletenica na stranu

Frizura koja je sve pristunija dugo godina – pletenica. Još u doba Indijanaca, njihove žene su običavale svoju dugu, crnu i gustu kosu vezati u pletenicu bilo da pada po leđima ili je po strani. Taj trend se vratio na velika vrata. Ne iziskuje nikakvu posebnu veštinu, a ostavlja nonšalantan i seksi izgled. Filmske i pevačke zvezde kao i obični smrtnici poludeli su za ovom vrstom frizure. Ako vam se sviđa, probajte se osvežiti ovim lookom.

23

Duga i talasasta kosa

Kosa vam je prirodno ravna bez imalo volumena. Patite kada pored vas prođe žena bujne i talasaste kose, raspuštene tako da pada po njenim ramenima. Nemojte očajavati i živcirati se, takvu kosu možete i sami imati i to u samo par poteza. Nabavite uvijač za kosu, namotajte par pramenova, ostavite par sekundi, otpustite pramenove i vaša kosa odjednom postaje bujnija i talasasta. Senzualan i seksi izgled koji odgovara vašem karakteru.

45

Kraća frizura

Malo žena ima dovoljno hrabrosti svoju dugu i pomno puštanu kosu ošišati. Oduvek se smatra da je sinonim žene upravo njena duga i negovana kosa. Ali međutim, nemamo svi isti oblik glave, gustoću kose, oblik čela i crte lica. Trebali bi obratiti pažnju i paziti da prilagodite frizuru obliku glave. U slučaju da imate savršeno lice za kraću kosu, nemojte se bojati, već budite hrabri i isprobajte neku od neodoljivih kratkih frizura ovoga leta.

67

Kosa do ramena

Ova vrsta frizure idealna je za žene koje se ne usude ošišati svoju kosu prekratko. Frizura koja odgovara skoro svakom obliku lica za razliku od kratke kose. Prednost ovakve dužine je mogućnost kombinacije kratke i duže frizure. Postoji puno različitih načina šišanja kose kada je kosa srednje dužine. Odaberite frizuru koja se vama najviše sviđa i za koju mislite da bi vam najbolje odgovarala. Sa šiškama ili bez, postepeno ošišana ili ravan rez. Pronađite savršenu frizuru i napravite promenu.

89

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka