5 jesenjih ogrtača koje morate imati

14. Oct. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

Većina žena provodi sate spremajući se i kombinujući odeću koju će obući i onda preko svega prebaci bilo kakvu jaknu s objašnjenjem ‘i onako ću ju skinuti prvom prilikom’. No moderan kaputić ili zanimljiva jakna puno puta su ključ cele modne kombinacije. Saznajte kakve jakne i kaputi su ove jeseni pravi hit.

1

Sportski kaputić
Kratki sportski kaput definitivno je odevni predmet koji možete nositi u svim prilikama i u svim kombinacijama.

Bilo da ste krenuli s prijateljicama na kafu ili na večeru savršeno paše uz farmerice i niske čizme, ali i uz helanke, haljinu i štikle. Iskombinujte ga sa torbom i šalom sa zanimljivim uzorkom.

Crna kožna jakna
Nezaobilazan detalj koji paše uz koktel haljinu, ali i otkačenu kombinaciju za noćni provod i jednostavno ga morate imati u svom ormaru.

2

Crna kratka kožna jakna daje profinjen, ali i seksepilan look vašem stajlingu i savršeno paše uz visoke čizme. Detalji poput šeširića i šala dobro su došli.

Kaput na duplo kopčanje
Ovaj mornarski stil ove jeseni je pravi hit. U plavoj, crnoj ili pak nekoj živoj boji svakako će dati elegantnu i zanimljivu notu vašem stajlingu.

Vunena vesta
Vunene veste u sivim i zemljanim tonovima svakako mogu biti savršen detalj vašoj odevnoj kombinaciji.

3

Deblja ili tanja, duža ili kraća, nije važno jer s ovakvim jesenjim detaljem ne možete pogrešiti. Savršeno će se uklopiti uz uske farmerice ili kratke pantalone s gustim najlonkama.

Sako muškog kroja
Zaboravite na kratke strukirane sakoe i posegnite za komotnim muškim krojem koji možda možete i ukrasti mužu ili dečku.

Široki sako je savršen za prikrivanje nedostataka, a možete ga nositi na razne načine. Imali li zanimljivu postavu zavrnite rukave i osvežite vašu kombinaciju.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka