Tople jakne za hladne dane – trendovi za jesen

10. Oct. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

1Dizajneri predlažu za hladnije dane i kožne pilotske jakne, kratke, sa zakovicama i šljokicama

Ovosezonske kolekcije obeležili su široki, udobni kaputi sa stegnutim kaišem, ako hoćete biti u trendu onda svakako moraju biti krzneni. Teško je odoleti i krznenim prslucima, a moderni su i dugi kožni kaputi. Krzno,koža, samostalno ili u kombinaciji, to su glavni trendovi jesensko-zimskih modnih kreacija. Kaputi su ili dugi, ili kratki, a strukturirani, nose se i oni s dvostrukim kopčanjem. Krzno je po mogućnosti veštačko, što će svakako pozdraviti svi ljubitelji životinja. Krzno se nosi i na ovratniku jakni, zastupljeno je na torbama, čizmicama. Kad birate kaput, vodite računa o kroju, modelu, dužini, tako da ga možete nositi više sezona.

2

Jakne

Prekrasne su ove sezone modeli jakni, na kojima je kombinovano krzno s kožom. Elegantne su, udobne i moderne. Nije važno i da mogu trajati više od jedne sezone. Dizajneri predlažu za hladnije dane i kožne pilotske jakne, kratke, sa zakovicama i šljokicama. Crna kožna, klasika koja je i ove sezone zauzela svoje mesto na modnim pistama. In su i jakne izrađene  od ovčije vune, koje su ove sezone popularne, praktične su i tople, a mogu biti i modno vrlo upečatljive, barem kada ih predlažu neke od najpoznatijih dizajnerskih kuća. Umesto jakne, garderobu ove jeseni možete upotpuniti vrlo modernim vunenim džemperima, rolkama, štrikano je hit sezone. Na jaknama, džemperima i rolkama kragna je najčešće s pletenicama ili rebrasta.

3

Boje jeseni



Ove sezone dominiraju sve nijanse smeđe. Od tople smeđe, preko boje meda, do tonova narandžaste. Nećete pogrešiti ni sa bojom peska ili devine dlake. Smeđe boje ima u svim odevnim kreacijama, od jakni i džempera  do torbica i čizmica. U svom ormaru svakako biste trebali imati i koji odevni predmet crne boje, koja je uvek dobra za kombinacije, a monotoniju ćete izbeći modnim detaljem vesele boje.

4

5

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka