Najbolji seks trikovi svih vremena

29. May. 2011.   //   Autor:   //   Ljubav, O muškarcima, Sex   //   3 Comments

Detaljno smo pretresli našu bogatu erotsku arhivu da bismo vam predstavili najčuvenije od svih seks poteza…Cosmo vam redovno nudi obilje raspamećujućih ljubavnih poza kojima možete da obogatite svoj seksualni repertoar. A sudeći po reakcijama koje dobijamo, znači da zaista pogađamo pravo u metu.

 

Ali među našim savetima za uživanje za nju i njega, neki se izdvajaju kao naročito zemljotresni. Spremite se – slede najbolji seks trikovi svih vremena.

Seks trik 1: Hopa-cupa bez ruku

Erotsko uputstvo: Ne koristeći ruke naizmenično dodirujte jedno drugo različitim delovima tela.

Ljubavna nagrada: Uz ovaj trik upoznaćete do sada nepoznate aspekte predigre. Ako ne smete da koristite ruke, morate da eksperimentišete tražeći kreativnije načine da dođete do tačke ključanja. Na primer: Trljajte svoje bradavice o njegove, prelazite mu kosom preko mališe, neka vas golica po stomaku neobrijanim obrazima.

Seks trik 2: Jezički trik

Erotsko uputstvo: Dok se mazite, polako usisajte ustima njegov jezik, a onda mu sisajte vrh.

Ljubavna nagrada: Od ovog vragolastog zahvata će momentalno osetiti žmarce između nogu. Muškarci pri ljubljenju vole pritisak srednjeg intenziteta, a ovo sisanje je baš to – nije ni perolako, ali nije ni prejako. Plus, nagnaće ga na maštanje o tome gde biste još mogle da uposlite usta.

Seks trik 3: Ruka ruku prati

Erotsko uputstvo: Stanite iza svog dragog i naizmenično mu jednom, pa drugom rukom mazite penis, pokrećući pri tom ruke samo nadole, umesto uobičajenih gore-dole poteza.

Ljubavna nagrada: Konstantna rukaruku-prati-ka-korenu-penisa obrada će ga podsetiti na penetraciju; imaće osećaj da iznova i iznova prodire u vas. Time što ćete stajati iza njega, mazićete ga baš iz onog ugla iz kog se sam zadovoljava i time mu intenzivirati klimaks, kažu stručnjaci.

Seks trik 4: Slatko zadovoljstvo

Erotsko uputstvo: Nataknite mu krofnu (onu sa rupom u sredini) sa slatkim prelivom na mališu, a zatim je nežno grickajte i ližite slasnu glazuru… a ujedno i njegovu muškost.

Ljubavna nagrada: Pošto je rupa u krofni mala, verovatno nećete moći da je navučete dalje od vrha penisa, a to je odlična prilika da svu pažnju usmerite upravo na taj najsenzitivniji deo. Krofna vas usmerava na glavić, koji ima više nervnih završetaka nego bilo koji drugi deo muškog tela.

Seks trik 5: Niska bisera

Erotsko uputstvo: Protrljajte nisku bisera (ne neku skupu!) među dlanovima namazanim lubrikantom, a zatim je prevlačite preko unutrašnjeg dela njegovih butina, stomaka i međunožja i rolajte mu bisere po koži.

Ljubavna nagrada: Dodir glatkih perlica po koži će mu priuštiti prijatno trenje. Perle zadržavaju toplotu, i što ih više rolate i trljate po njegovom telu, to će biti vrelije.

Seks trik 6: Penušavi blizanci

Erotsko uputstvo: Dok pijuckate šampanjac ili neko drugo penušavo piće, uzmite u usta jedan njegov testis i promućkajte tečnost oko njega. Uzmite još jedan gutljaj i ponovite to sa drugim testisom.

Ljubavna nagrada: Poznat vam je onaj prijatni peckavi osećaj na jeziku dok pijete neko gazirano piće? Ovaj trik će izazvati isto tako prijatne žmarce među njegovim nogama. Neće dugo trajati, ali ovaj jedinstveni golicavi osećaj uzbudiće jedinstveni ultraosetljivi deo njegovog tela.

Seks trik 7: Obrnuto V

Erotsko uputsvo: Kažiprstom i srednjim prstom obrazujte obrnuto slovo V i stavite ih preko vaginalnih usana, kao da ih uokvirujete.

Ljubavna nagrada: Muškarci vole da oralno zadovoljavaju žene, ali često umeju da budu nesigurni odakle da počnu ili da li ste u tom trenutku uopšte raspoložete za to. Pokazujući mu prstima gde da se uputi, oslobađate ga nedoumice i dajete mu znak da može da krene. Pri tom, možete i manje ili više da raširite prste, u zavisnosti od toga gde želite da osetite njegova usta. A to što se i same rukom dodirujete po međunožju će vam pojačati užitak.

Seks trik 8: Vruć vetar

Erotsko uputstvo: Namažite mu testise mrvicom lubrikanta na bazi vode, pokrijte ih parčetom najlonske folije, a zatim priljubite usne uz njih i nežno brujite.

Ljubavna nagrada: Uau! Baš tako će vaš dragi reagovati kada mu kombinacija najlona i lubrikanta usija ovaj često zapostavljeni deo tela. A brujanje usnama će mu pružiti osećaj blaženog treperenja, kao da ste mu uz kožu prislonile mini-vibrator koji intenzivira svaki dodir.

Seks trik 9: Jastuci za uživanje

Erotsko uputstvo: Podmetnite četiri mala jastuka pod zadnjicu dok vaš partner ulazi u vas u misionarskoj pozi.

Ljubavna nagrada: Jastuci podižu vaginalni kanal, tako da muškarac može da uđe vrlo duboko. A ugao penetracije omogućava maksimum trenja njegovog tela o vaš klitoris, tako da ćete lakše doživeti orgazam.

Seks trik 10: Zujeći bonus

Erotsko uputstvo: Dok uživa u oralnim zadovoljstvima, prislonite mu mali vibrator uz donju stranu penisa ili uz perineum – deo između testisa i guze krcat nervnim završecima. Za početak ga uključite na manju brzinu, a onda kako mu uzbuđenje raste povećavajte brzinu.

Ljubavna nagrada: Kombinacija vaših mekanih, vlažnih usana i pulsiranja vibratora će ga totalno izludeti. Dva sasvim različita osećaja će mu odložiti svršetak ali i produžiti užitak. Plus, imaće osećaj kao da ga obrađuju dve žene istovremeno – što je najzapaljivija muška fantazija.

Seks trik 11: Privucite ga

Erotsko uputsvo: Kada dok vodite ljubav u misionarskoj pozi osetite da je blizu orgazma zarijte mu prste u guzu i privucite ga ka sebi.

Ljubavna nagrada: Muškarci polude kada su su dok svršavaju duboko u vama. Privlačeći ga u sebe takođe ćete mu pokazati koliko ga želite. A pokazaćete mu i da i vi uživate u tom dubokom prodiranju. Ovaj potez odiše animalnom strašću, što muškarce dovodi do usijanja.

Seks trik 12: Gležnjevi u klinču

Erotsko uputsvo: Lezite na leđa, a vaš dragi neka klekne dok ulazi u vas. Podignite noge i prekrstite gležnjeve tako da vam desno stopalo bude oslonjeno na levu stranu njegovih grudi, a levo na desnu.

Ljubavna nagrada: Kada ukrstite gležnjeve, vaginalni zidovi će se skupiti oko njegovog ponosa – pružajući mu intenzivan stisak koji će ga dovesti do prave eksplozije. Imaće osećaj jedne duuuge Kegelove vežbe. Pri tom, imaćete veću slobodu pokreta, s obzirom na to da nećete biti opterećene težinom njegovog tela.

Seks trik 13: Senzualno mešanje

Erotsko uputsvo: Umesto uobičajenih napred-nazad i unutra-napolje pokreta, neka meša penisom, lagano se krećući u krug.

Ljubavna nagrada: Za razliku od klasičnih uđi-izađi pokreta, koji mogu biti predirektni, kružne kretnje su nežnije i senzualnije. Mešajući penisom u vama, moći će da stimuliše svaki centimetar vaginalnog kanala. Stalno će prelaziti preko G-tačke, pojačavajući tako intenzitet vašeg zadovoljstva.

Seks trik 14: Kučeći stil na novi način

Erotsko uputsvo: Umesto da prepustite partneru da kontroliše dubinu i tempo penetracije, neka se on ne pomera, a vi preuzmite kormilo.

Ljubavna nagrada: Uz ovaj trik moći ćete da ga iskoristite za sopstveno uživanje, a muškarci to apsolutno obožavaju. On mora da miruje dok ga vi dovodite do ludila mučeći ga sporim… ili divljim životinjskim kretnjama. Plus, pružićete mu XXX prizor koji će mu se trajno urezati u sećanje.

Seks trik 15: Seksi makaze

Erotsko uputsvo: Dok ležite na leđima na ivici kreveta, podignite noge pod uglom od 90 stepeni. Partner neka stoji i drži vas za gležnjeve. Neka vam dok ulazi u vas drži noge raširene, a zatim neka ih skuplja i širi kao makaze.

Ljubavna nagrada: Ova bludna seckalica nije za početnike; muškarcu je potrebna koncentracija da bi se pomerao napred-nazad dok istovremeno manevriše vašim nogama. Ali ako uspete da je izvedete, ova poza će vam pružiti više zadovoljstva nego klasična misionarska poza sa podignutim nogama. Jednog trenutka njegov penis je plitko u stisnutoj vagini; već sledećeg, vaginalni kanal se širi i može da uđe duboko. A ta stalna promena osećaja će vas kada vam se učini da ste na putu bez povratka opet vratiti na ivicu eksplozije. Takvo izazivanje će kada konačno dostignete tačku pucanja rezultirati izuzetno snažnim orgazmom.

Izvor: Cosmopolitan

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka