Saveti za seks u vodi ili moru

3. Jul. 2011.   //   Autor:   //   Kontracepcija, Sex   //   1 comment

U svakom slučaju seks u vodi je izuzetno iskustvo kog ćete se uvek sećati. Za sve one koji to nisu probali, ili pak samo nisu svesni neke od ovih činjenica, izdvajamo vam par stvari koje nije zgoreg da znate.

Poze
Ako ste jedan od onih seks akrobata, voda je prava stvar za vas. Izvođenje raznoraznih akrobacija u vodi je jednostavno lakše. Bićete iznenađeni za šta ste sve sposobni.
Uzmite dušek i odaljite se od obale. Ona treba da legne na stomak preko dušeka, a guza i noge neka joj vise preko ivice. Vi uđite u nju od pozadi. Ekperimentišite sa uglom penetracije tako što će te joj podizati i spuštati noge. Talasanje vode, pružiće vam duplu dozu zadovoljstva u ovoj pozi.
Uđite u vodu koja vam doseže do grudi i okrenite se jedno prema drugom. Ona treba da vas opkorači oko kukova sa obe noge i da se uhvati za vaša ramena. Vi je držite obema rukama za zadnjicu i snažno privlačite ka sebi. Ova poza je fantastična zato što je dovoljno diskretna da možete da je praktikujete skoro uvek.

Temperatura

U principu se ne zna koja je temperatura idealna za seks u vodi. Ali znajte da za muškarce važi “što toplije, to bolje“. Ljubitelji seksa u vodi naglašavaju da je idealna temperatura 40 stepeni. Naravno, to možete jedino u svojoj kadi. Pazite, bakterije se mnogo lakše prenose u vodi nego na suvom! Oni koji su isprobali seks u vodi naglašavaju da je posebno dobro iskustvo zbog promene temperature. Naime voda je uvek hladnija od žene i to dodatno uzbuđuje.

Potrebno vam je više snage

Možda mislite kako je seks u vodi lagana akcija, ali za njega vam je potrebno puno više energije nego za onaj na suvom. Telo troši više energije, ali s druge strane zglobovi u vodi su pod puno manjim pritiskom.

Potencijalni izvor infekcija

Kao što je već rečeno, voda ispira zaštitni sloj naših polnih organa koji sprečavaju razne infekcije. Što bi značilo da ste u vodi izloženiji gljivičnim infekcijama, iritaciji kože i svrabu. Hlor, koji se nalazi u bazenima, takođe može da škodi genitalijama.
Kontracepcija
Voda i siguran seks i ne idu ruku pod ruku. Zbog vode i hemikalija, kao što je hlor, kondomi brže pucaju, a velika je mogućnost da će vam kondom tokom seksa i spasti. Kontraceptivne pilule su idealna zaštita kada je seks u vodi u pitanju.

Vlažnost

Seks u vodi često zna da bude neprijatan za žene jer voda ispira njihovu prirodnu vlažnost. Potreban vam je lubrikant na bazi silikona. Na taj način će penetracija biti prijatnija za oboje.
Razne opasnosti
U moru vrebaju razne opasnosti. Njih smo malo svesni kada smo zaokupljeni seksom. Ježevi, oštro kamenje, meduze i ostale neugodnosti mogu itekako da pokvare doživljaj. Zato uživajte uz malo opreza.
I još jedna činjenica za kraj – brzi seks u vodi je najbolji seks u vodi. Maratonsko vođenje ljubavi ostavite ipak za kopno.

Izvor: Smedia

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka