Kako najlakše prikriti izrastak

14. Oct. 2012.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Nega kose   //   No Comment

Za takve trenutke dobro je upamtiti nekoliko saveta i naučiti koje frizure treba izbegavati, a uz pomoć kojih se mudro može sakriti vidljivi izrastak.

kosa

1. FRIZURE KOJE TREBA IZBEGAVATI
Zaboravite na ispeglanu ravnu kosu bez volumena. Takođe, izbegavajte uredne ravne razdeljke, ali i zalizane repove ili punđe.

2. FRIZURE KOJE VAM IDU U PRILOG
Lagano razbarušena kosa s mekanim uvojcima i bogatim volumenom odlično će prikriti izrastak. Kao stvorene za vas su supermoderne razbarušene punđe, seksi talasasti uvojci koji izgledaju kao frizura sa plaže, pletenice koje se prave uz lice dok ostatak kose ostaje raspušten, sitne kovrdže, jedna strana glave začešljana a druga raspuštena kao i asimetrični razdeljci i natapirana kosa s opuštenim repom.

3. DODACI ZA KOSU
Ako ne želite da se vaš izrastak vidi, budite kreativni i poigrajte se s nakitom i dodacima za kosu. Izvrstan izbor su trakice koje se stavljaju oko glave, ukrašeni rajfovi, marame vezane u pin up stilu, velike ukosnice te mašne kojima možete ukrasiti nestašnu punđu ili rep, savetuje Index.

4. ŠTA DA URADITE AKO IMATE ŠIŠKE
Plave šiške sa tamnosmeđim izrastkoma zaista ne izgledaju privlačno pa ih u “kriznim danima” podignite i natapirajte ili lagano isfenirajte na stranu.

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka