Boje za kosu jesen-zima

4. Nov. 2012.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa, Nega kose   //   No Comment

Vreme izmena godišnjih doba je i vreme promene boje za kosu, stoga najavite se za farbanje u omiljenom frizerskom salonu i uživajte u hladnim danima s novom bojom.Bob-frizura-jesen-2012 Ako se nečega ne bi trebali odreći, to je probavanje novih boja za kosu. Ako se držite stalno jedne te iste boje, to može postati jako dosadno i monotono. Za vas smo priredili par predloga kako da ofarbate kosu i da u naredno godišnje doba uđete u novom stilu. Pronađite inspiraciju u narednim slikama i zablistajte.

Boje-za-kosu-jesen-2012Crna-boja-za-kosu-frizura

Za odabir boje za kosu vrlo je važno uskladiti ga s tonom vaše kože. Ovo će vam dati prirodan izgled, možete eksperimentisati s dva tona svetlije ili tamnije nijanse. Ne morate se bojati, ako se bojite da će biti pretamno i jednolično ubacite koji pramen i razbijte jednoliki izgled kose. Pramenovima ćete osvežiti vaš izgled.

Smedja-boja-za-kosu

Crvena je ponovno u trendu! Svetle i tamne nijanse crvenih pramenova na vašoj prirodnoj boji mogu dati glamurozan izgled. Nakon što ste ofarbali kosu važno je održavati je zdravom. U tome će vam pomoći regeneratori za vaš tip kose.

Crvena-boja-za-kosu-frizura

Plava i smeđa takođe daju sofisticiran izgled. Dozvolite sebi malo promene i eksperimentišite s kosom kako bi podigli samopouzdanje. Svakako pitajte vašeg  frizera da vam pomogne pri odabiru, iskusni frizer će svakako voditi računa o usklađenosti tona vaše kože i boje kose.

Plava-boja-za-kosu-jesen-2012

Izvor:Ženskikutak.hr

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka