Ljubavni horoskop za jul – Venera u kući ljubavi

9. Jul. 2014.   //   Autor:   //   Horoskop   //   No Comment

Među ljubiteljima horoskopa poznato je da je Venera planeta vladarica kuće ljubavi. Jul ove godine pokazuje veliku tendenciju da Venera bude u takvoj konstelaciji da pogoduje ljubavnim okolnostima, a samo od ostalih planeta u drugim kućama zavisi koliko ćemo mi biti voljni da te okolnosti iskoristimo.Ljubavni horoskop je dobra smernica za ostvarenje tih mogućnosti. Ako vas interesuje kako se izrađuje ljubavni horoskop, pročitajte i ovaj tekst.

Ljubavni horoskop za jul

OVAN

Netrpeljivost koju osećate u odnosu sa partnerom zbog Marsa proći će do kraja meseca, te Venera preuzima dominaciju ulaskom u kuću Raka u drugom delu jula. Bićete porodično nastrojeni i odgovaraće vam partner koji gaji saosećanje prema vašim problemima i stanjima. Ljubavni horoskop će vas zbližiti.download

BIK

Dok je u prvom delu meseca Venera u Blizancima, vi ćete biti raspoloženi za nova poznanstva i razgovore. Vedri ste i nasmejani, mnogo toga ne shvatate ozbiljno, pa tako ni ljubavne odnose. Sredinom meseca ćete ipak imati više razumevanja za drage osobe. Drugi deo jula je povoljan za razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas više romantičnih poruka i SMS dopisivanja tokom jula nego u prethodnom mesecu.

BLIZANCI

Predstavnik vaše kuće partnerstva Jupiter ulazi u treću kuću, bićete spremni za ozvaničite odnose u ljubavi. Za slobodne Blizance ovo će doneti poznanstvo na kraćem putu, u komšiluku, preko telefona… dok će ostali razmatrati potrebu da ozvaniče vezu brakom. U drugom delu jula bićete romantičniji i osećajniji prema bliskim osobama. Izaberite udvarača imajući u vidu ljubavni horoskop za sebe i partnera.

RAK

U prvim nedeljama budite obazrivi jer Venera prolazi kroz dvanaestu kuću, što može da donese konfuziju u ljubavi. Vodite računa o tome kome verujete i da li ste dobro procenili osobe koje vam se dopadaju. Drugi deo meseca je povoljniji za početak nove emotivne veze, jer ćete oko 20. jula delovati privlačno na suprotni pol. Pratite promene koje naglašava ljubavni horoskop tih dana.

LAV

Jul za vas donosi ogromne promene jer planeta sreće i blagostanja ulazi u vaš znak. Mnogi Lavovi u narednih godinu dana mogu da se odluče na brak ili proširenje porodice. Zauzeti Lavovi ostvariće neki značaj uspeh, a ljudi oko vas će imati utisak da su počastvovani u vašem društvu. Naglašena dvanaesta kuća pokazuje da ćete biti mnogo osetljiviji u drugom delu meseca, pa će vašem partneru biti teško da vas shvati i isprati.

DEVICA

Jul je zanimljiv u ljubavi jer će vam prijateljska veza biti važna. Mnoge veze kod vas mogu da počnu upravo iz prijateljskog odnosa jer Venera ulazi u kuću prijateljstva sredinom meseca. Slobodne Device od sredine meseca imaće čarobna poznanstva preko prijatelja. Rakovi ili Ribe će vam biti privlačni. Prve dve nedelje ćete biti spremni da žrtvujete ljubav zbog posla. Ljubavni horoskop će vas osvestiti.

VAGA

Tokom prve polovine meseca bićete u avanturističkom periodu, kada ljubav lako može da vam se dogodi u inostranstvu. Venera je u kući putovanja. Treba da imate u vidu da Mars do kraja meseca boravi u vašem znaku, pa ćete osećati netrpeljivost i nervozu. Imaćete manje tolerancije prema partneru. Posle 20. jula počećete da tražite više pažnje od partnera i biće vam značajna podrška u svakom smislu. Ljubavni horoskop vam se čini kao najmanje važan aspect života.

ŠKORPIJA

Pozicija planeta ne olakšava situaciju u ljubavi, barem ne u prvom delu meseca. Veneru u Raku u drugom delu jula treba da iskoristite za putovanja sa partnerom. Nesigurnost i pad energije koje osećate posledice su Marsa u kući tajni, pa nemate osećaj šta je stvarno. Nemojte prerano da donosite zaključke i sačekajte drugi deo meseca, kada će partner biti emotivniji i saosećajniji.

STRELAC

Merkur u sedmoj kući donosi brojne kontakte sa osobama suprotnog pola. Vaši pogledi na svet i na ljubav menjaju se od sredine meseca jer ulazite u novi životni ciklus. Ako ste slobodni, imaćete intrigantno poznanstvo u drugom delu meseca. Udvaraće vam se osobe vazdušnog i vodenog znaka. Ljubavni horoskop će definisati novi odnos snaga.

JARAC

Planete koje se bliže sedmoj kući nagoveštavaju da će od sredine jula biti itekako za vas mesec koji simbolizuje ljubav. Očekuju vas brojni susreti, nova poznanstva i osobe koje će po svaku cenu želeti bolje da vas upoznaju. Mnogi Jarčevi imaće više od jedne mogućnosti za ulazak u ljubavnu vezu. Rak bi mogao da vam bude zanimljiv.

VODOLIJA

Ulazak Jupitera u kuću Lava ukazuje na to da će mnoge Vodolije razmišljati o braku i zajedničkom životu. Sunce u Raku može da vam donese poznastvo preko posla, ali Jupiter stvara osećaj da treba da unapredite odnos. Venera ulazi u kuću braka, te Vodolije koje su u dužim vezama lako mogu da se odluče za brak, a one slobodne za partnera o kojem se već dugo premišljaju.

RIBE

Naglašene planete u Raku ukazuju na to da od svih znakova imate najviše izgleda da se zaljubite. Ovo podrazumeva da je jul povoljan za proširenje porodice. Na javnim mestima upoznaćete zanimljive osobe. Isto tako može da vam se dogodi ljubav na prvi pogled. Rakovi i Blizanci će vam biti privlačni. Ovo je mesec koji je kao stvoren za romantiku. Slušajte ljubavni horoskop i nećete pogrešiti.

O autoru :