Kako da suzite struk uz pomoć garderobe

21. Aug. 2014.   //   Autor:   //   Moda, Odeća, Trendovi   //   No Comment

Trendovi dolaze i prolaze, ali mi uvek tražimo pametne načine pomoću kojih naša silueta izgleda tanje i mršavije. Ovih osam modnih trikova mogu vam mogu pomoći da izgledate mršavije i do nekoliko kilograma.

Kolor bloking haljina

Kada želite da se “skockate”, bočne trake naglašavaju linije siluete peščanog sata i laskaju vašoj figuri. Upravo zbog toga je kolor bloking haljina pravi izbor.

haljina-1381847726

Pantalone na prugice

Pantalone sa sitnim, vertikalnim prugama skreću pažnju sa struka i vaše noge zbog njih izgledaju duže i tanje.

pantalone-1381847752

Mantil sa kaišem

Iako se neke žene ustručavaju da nose kaiš zbog bojazni da će privući pažnju na struk, kontrolisani volumen iznad i ispod kaiša na mantilu zapravo vam pomaže da definišete svoju figuru.

mantil-1381847769

Haljina na preklop

Ona nikada ne izlazi iz mode, jer naglašava prirodne obline i funkcioniše na svim tipovima tela. Možete je kombinovati i sa cipelama i sa čizmama.

haljina-na-preklop-1381847791

 

Strukirani blejzer

Zahvaljujući širokom spektru opcija, u zavisnosti od toga šta želite da pokažete, možete odabrati izuzetno uzak ili blago strukirani blejzer. Ispod možete nositi širu bluzu zabavnog dizajna. Ona se neće “prilepiti” za obline, a dizajn će prikriti nesigurna područja.

strukirani-blejzer-1381847815

Suknja olovka kroja

Bez obzira da li je u pitanju dnevna ili večernja varijanta, suknja olovka kroja je postala izuzetno popularna. Za ultra-ženstveni izgled, kombinujte je sa džemperom ili užom bluzom.

suknja-olovka-kroja-1381847832

Bluza sa naborima

Najbolji način skretanja pažnje sa nečega što vam se ne sviđa jeste da skrenete pažnju na ono što vam se sviđa. U tome vam može pomoći bluza sa naborima. Ona balansira siluetu dodavanjem volumena na dekolte i odvlačenjem pažnje sa struka.

bluza-1381847851

Pantalone sa visokim strukom

Dok većina pantalona “seda” na kukove, najširu tačku vašeg srednjeg dela, pantalone sa visokim strukom stavljaju fokus na najuži deo, tačno ispod grudnog koša. Ukoliko ih kombinujete sa štiklama, izgledaćete još više i vitkije.

pantalone-sa-visokim-strukom-1381847868

Izvor

O autoru :