Moda u beogradskim klubovima

21. Aug. 2014.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

U ovom članku bavićemo se modom u beogradskim klubovima u zavisnosti od vrste muzike koja se pušta. Konkretno, uzećemo primer kluba Klub Angels koji ima tri tematske noći:

  • RnB Night
  • Angels Night
  • 90te

Zanima nas da li se, i na koji način se devojke oblače drugačije za drguačiju vrstu muzike i povodom drugačije forme zabave. Pa da počnemo.

RnB Night

Primećujemo da se tokom RnB noći devojke oblače ležernije nego tokom Angels noći ili tokom provoda uz muziku 90ih. Kada kažemo ležernije, i dalje apostrofiramo činjenicu da su se devojke maksimalno doterale i da izgledaju privlačno, što svedoče i sledeće slika:

rnb3 angels

Takođe, imamo osećaj da se devojke tokom ovih noći najslobodnije provode i najmanje se libe veče provesti onako kako one žele, ne mareći za okolinu. Da im je najbitnije lično mišljenje o svojoj prezentaciji, a ne tuđe, sugerišu nam i mnoge “lude” frizure koje devojke “nose” tokom RnB tematskih večeri, a koje inače mnogo ređe zatičemo:

rnb2 luda frizura

Angels Night

Tokom Angels Night tematske noću primećujemo da mnogo više devojaka nosi haljine, i da se u klasičnom smislu oblače mnogo elegantnije nego tokom RnB večeri.

elegancija i haljine

Takođe, deluje nam da tokom Angels večeri ima najviše parova i najviše kavaljera koji su spremni devojkama da ugode maksimalno, da ne kažemo viteški.

kavaljer

Muzika 90tih

Veče tokom kojeg se pušta muzika 90ih izgleda i kao veče kada se najveći broj devojaka oblači u elegantne, moderne haljine, kada se najviše pažnje posvećuje savršenom izgledu – modernom ali sa primesama tradicije:

moderno tradicionalno

Tokom ove večeri primećujemo i mnogo devojaka koje nose bluze, u kojima svakako izgledaju fenomenalno:

bluze
Za kraj, primetili smo da tokom tematske večeri za vreme koje se pušta muzika 90ih, mnoge devojke svoj stil izražavaju i u autentičnom stilu koji je bio popularan 90ih godina, a koji je popularan i dan danas:

stil 90ih
Da se primetiti da postoje određene razlike u načinu oblačenja devojaka tokom raznih tematskih večeri u klubu Angels, no moramo istaći da razlike nisu toliko drastične koliko mogu da deluju čitanjem ovog teksta.

O autoru :