Najbolji prirodni proizvod za mršavljenje

30. Oct. 2014.   //   Autor:   //   Kalorije, Mršavljenje   //   No Comment

8tw7jlQeste li gledali Oprah Show o acai bobicama? Ona je baš zahvaljujući njima skinula preko 30 kilograma. U Srbiji ove bobice su totalni hit, jer su prirodan proizvod za mršavljenje.

Acai bobice ubrzavaju metabolizam

Plodovi acai bobica (poznate i kao acaiberry, asai beri) beru se u prašumama Brazila. Ukus Acai plodova ima mešavinu ukusa jagode i čokolade. Acai bobice su bogate antioksidansima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama.

Acai bobice naučno dokazano sadrže sastojke koji pomažu pri gubitku kilograma. Sadrže izuzetno visoku koncentraciju antioksidanata koji pomažu u borbi protiv preranog starenja jer sadrže 10 puta više antioksidanata od crvenog grožđa kao i 10 do 30 puta više antocijanina od crvenog vina.

Sinergija poželjnih masti, vlakana i fitosterola može pomoći u zaštiti od kardiovaskularnih bolesti, u razgradnji masti i ubrzanju metabolizma i kod gubitka telesne težine.

Zašto tope kilograme?

Acai bobice ne samo da ubrzavaju metabolizam nego i efektivno smanjuju osećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića i daju dodatnu energiju i vitalnost što nam omogućava preoblikovanje tela i sagorevanje masnoća.

 

Šta kažu nutricionisti?

„S obzirom da su Acai bobice vrlo osetljive, odmah nakon njihovog branja treba ih se na neki način konzervirati sušenjem, pa se stoga kod nas na tržištu najčešće nalaze sušene u prahu, u obliku napitaka ili kao dodaci ishrani u kapsulama kao što je AcaiDetoxan.“- kaže mag. Nutr. Svjetlana Lacković.

Lackovićeva dodaje: “Brze dijete svakako nisu dobre za lepo oblikovanu figuru. Dobro izbalansirana ishrana zajedno sa laganom do umerenom telesnom aktivnošću dovešće do željenih rezultata, a da se pri tome ne treba odreći omiljene hrane. Naravno da AcaiDetoxan tu uveliko pomaže u kontroli unosa količine hrane zahvaljujući prehrambenim vlaknima koje nam daju osećaj sitosti, te imaju sposobnost vezanja masnoća. – Ono što je najvažnije, AcaiDetoxan je potpuno prirodan proizvod i ne izaziva nikakve nuspojave ili kontraindikacije.”

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka