Šta sve treba da sadrže pilule za mršavljenje?

1. Jul. 2010.   //   Autor:   //   Dijete, Kalorije, Mršavljenje, Zdravlje   //   No Comment

v168102p0Nisu sve pilule za mršavljenje efikasne. Pročitajte šta sve treba da sadrže ovakve pilule, čije korišćenje dovodi do gubitka kilograma.

Mrzi vas da se svakodnevno kupate u znoju dok vežbate, ne želite da se odričete omiljene hrane, ali nikako niste zadovoljni svojim izgledom i morate da učinite nešto kako biste to promenili.

Sve više ljudi sa prekomernom težinom odlučuje se za "najbezbolniji" oblik skidanja kilograma – pilule za mršavljenje.
Veliki broj proizvođača reklamira ovakve pilule ističući kako baš njihove pilule lako i efikasno "tope" nagolmilane kilograme, a sve to bez znojenja i napornih vežbi.
Ipak, osnovno pitanje koje se postavlja jeste, koliko su pilule za mršavljenje zaista delotvorne.
Postojanje efektnih pilula za mršavljenje ne dovodi se u pitanje, a njihov sastav je klinički i naučno testiran kao efektan u skidanju nagomilanih kilograma.
Evo pet osnovnih faktora koje treba uzeti u obzir pri izboru pilula za mršavljenje. Ovi faktori stimulišu metabolizam, suzbijaju apetit i time iniciraju gubitak kilograma.

Stimulacija metabolizma

Najbolje je birati one pilule za mršavljenje čiji satav stimuliše metabolizam i tera telo da brzo sagoreva masti. Preporučuju se pilule koje sadrže alfa lipide, ekstrakt zelenog čaja ili L-kanitin, jer su ovo sastojci koji su klinički testirani i dokazano efikasni.

Suzbijanje apetita


Birajte pilule koje efektivno suzbijaju apetit. To ne znači da ćete ih koristiti umesto obroka, njima ćete jednostavno suzbiti želju da jedete svaki čas.

Smanjenje kalorija

Unos velikog broja kalorija je ono što želite da izbegnete. Postoje pilule koje efektivno sagorevaju kalorije unete u organizam, a to postižu supstancom "fazeolus vulgaris". Ova supstanca sadrži enzim "alfa-amilazu" koji efikasno kontroliše unos kalorija u organizam.

Eliminacija masti

Pilule koje sadrže "lipotropske elemente" efikasno eliminišu masti i bukvalno se ponašaju kao "čistači" organizma. Ovih elemenata ima u vitaminu C, alfa lipidima, ekstraktu zelenog čaja i hitozanu.

Protiv zadržavanja vode


Efikasne pilule za dijetu su one koje sadrže diuretike. To su elementi koji sprečavaju zadržavanje suvišne tečnosti u organizmu tokom procesa gubitka težine.
Treba istaći da pilule za mršavljenje same po sebi nisu dovoljne za skidanje viška kilograma. Vežbanje u ovom procesu ipak ima veliku ulogu.
Stoga, uz vežbanje i pravilan izbor pilula za mršavljenje na najboljem ste putu da dođete do zdravog izgleda o kome ste maštali i budete zadovoljni sobom.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka