Hairstyle trendovi: 4 nove frizure koje će dominirati ovog proleća

13. Mar. 2015.   //   Autor:   //   Frizure, Kosa   //   No Comment

Sledeće frizure nosite u razbarušenom, divljem stilu kao da ste neukrotiva heroina nekog vesterna!
Danas kada je u trendu praktična, jednostavna moda kosa može i često jeste naše najjače oružje. Neka vrsta statement detalja. Najsavršeniji aksesor koji može da osveži, nadogradi i finišira svako vaše izdanje. Zato, spremite se da proleće i leto osvojite s nekom od sledećih predloženih frizura.

# Asimetričan bob

Bob i dalje dominira svetom frizura, ali u malo izmenjenoj i zabavnijoj verziji. Naime, nalik frizuri koju nosi mlada Lily Collins, sve je aktuelniji bob koji se nosi razbarušen, tako da je kosa ošišana na način da je jedna strana duža od druge. Ovo je onaj tip frizure koja licu daje neki opasan, zavodljiv i seksi look a opet i ženstven, nežan izgled. Možete da je nosite razbarušenu i blago isfeniranu ka licu, ili potpuno zalizanu ka pozadi, oblikovanu s gelom. Ukoliko želite da ima veći volumen možete da sa figarom uvijete krajeve koji će dati osećaj da imate više kose nego što imate. Asimetričan bob nose i Rita Ora, Kristin Stewart.

USA - 2015 Vanity Fair Oscar Party

# Kratak, ravan bob

Kosa može da bude dužine do ramena ali najidealnije je da bude 10 cm od ramena kraća. Ovakva frizura je najbolja ako je nosite razbarušenu, dobro osušenu tako da ima suv izgled, kao i da je napred stepenasta a preporučljivo je takođe da izvučete pramenove ili da uradite ombre jer tek tada frizura dolazi do punog izražaja. Najbolje je nosi Jourdan Dunn na čijoj kosi izgleda seksi, dramatično i neodljivo. Takođe možete da je pri krajevima uvrnete sa figarom zbog većeg volumena. Pored Jourdan poslednjih nekoliko dana ovu frizuru nosi Sienna Miller kao i queen Bey.

UK - Elle Style Awards in London

# Polukratka, ravna

Ukoliko ste osoba koja neguje ležeran, undone look a imate tanku dlaku kojoj nije potrebno feniranje za ravn izgled, onda je ovo idealna kosa za vas. Nek vam razdeljak bude na levu stranu tako da izgleda kao da imate šiške kada se oblikuje. Ova frizura lice čini užim i srcolikim, pružajući jedan sofisticiran izgled. Nose je Margot Robbie, Rose Byrne i Kate Bosworth.

out and about for Celebrity Candids - THU, , New York, NY February 26, 2015. Photo By: Derek Storm/Everett Collection

# Ravna, dugačka sa šiškama

Sedamdesete kroje ne samo modne, već i beauty trendove . Tako je opet u modi duga kosa koja izgleda blago natapirana, sa šiškama, u stilu omiljenih it french cura Francoise Hardy i Jane Birkin. Obavezna nadogradnja ovakve frizure su naglašene trepavice i neutralni make up. Ovakav stil šetaju Behati Prinsloo, Dakota Johnson i Jessica Hart.

Celebrities Leaving the Michael Kors Show During Fall 2015 New York Fashion WeekIzvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka