Roberto Cavalli Proleće/Leto Kolekcija – Milan Fashion Week

15. Dec. 2015.   //   Autor:   //   Moda, Modni kreatori, Odeća, Trendovi   //   No Comment

Milanski Fashion Week 2016 doneo je još jednu sjajnu kolekciju. Predstavljena je kolekcija Roberto Cavalli proleće/leto 2016.

moda-grazia-fashion-Roberto-Cavalli-Milan-Fashion-Week-kolekcija-2016-1 (3)

moda-grazia-fashion-Roberto-Cavalli-Milan-Fashion-Week-kolekcija-2016-1 (4)

 

 

 

 

Piter Dundas se posle skoro deset gpdina ponovo vratio i predstavio kolekciju  za Cavalli, koja nam donosi mnoštvo glamuroznih dizajna sa naznakama ’80 -ih.moda-grazia-fashion-Roberto-Cavalli-Milan-Fashion-Week-kolekcija-2016-1 (5)

Industrijski stil piste svakako nije ono što smo očekivali, a gosti su sedeli na “skelama”. Dame su hodale niz pistu u potrazi za zapanjujućom nekom vrstom “cowgirl” stilizacije, sa kravica printovima i teksasom. Naravno, videli smo i komade koji nisu imali nikakve veze sa tom temom, kao, intrigantne haljine i suknje koje se jedva mogu nazvati “mini”.moda-grazia-fashion-Roberto-Cavalli-Milan-Fashion-Week-kolekcija-2016-1 (6)

Ono što sigurno možemo reći o opštem stilu komada koji su predstavljeni, kolekcija sadrži visok struk na teksasu, kao i široke rukave. Crop topovi su primećeni u miksu, zajedno sa haljinama i odelima sa blejzerima koji se nose preko kako bi se stvorila ravnoteža i stavio fokus na dužinu nogu.moda-grazia-fashion-Roberto-Cavalli-Milan-Fashion-Week-kolekcija-2016-1 (7)

Duboke kupirane pantalone i dalje vladaju pistom, kao i vez na mini haljinama koje izgledaju kao ogrtači od pozadi. Animal print uključuje otiske jaguara i svetlucave tkanine sa otiscima lava svuda.moda-grazia-fashion-Roberto-Cavalli-Milan-Fashion-Week-kolekcija-2016-1 (8)

Roberto Cavalli proleće 2016 kolekcija ima priču koja kaže da je to zemlja dama koje su željne avantura. Pogledajte sjajne komade koji su predstavljeni na reviji u Milanu. Gde bi ste videli kaki boje i torbice sa resama na jednoj sceni?

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka