Ove suknje će obeležiti 2016.

10. Feb. 2016.   //   Autor:   //   Odeća, Shopping, Trendovi   //   No Comment

Suknje na kopčanje su proglašene obeležjem 2016. godine.moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (13)

Šta? Zašto? Kada se to desilo?moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (14)

Ako razmislite: Sedamdesete ne idu nikuda (a suknja sa dugmadima je obeležje 70-ih.), midi dužina je i dalje trend, sportska komforna boho šik odeća traje do danas, a žene vole odevne komade koje mogu nositi na milijardu novih načina. Suknja sa dugmadima je jedna od tih stavki.moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (99)

Takođe, u poslednje vreme u modi je gipsy/boemski stil. Razmislite o produženom vikendu, o plaži, o odeći u Vudi Alen filmovima, o odraslim ženama koje izgledaju tako lepo i šik i imaju stila koji čak i ne postoji i koji je mešavina svega onoga što volite da vidite.

moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (2)

moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (5)

moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (6)

moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (7)

Dakle suknja sa dugmadima će biti zvezda ovog proleća i leta. Ove suknje često imaju džepove, a možete da ih otkopčate ako želite da se osećate… drsko, ili ako ste krenule na plažu.moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (9)

Ove suknje su veoma svestrane, pa ih možete nositi u kombinaciji sa običnom majicom, kratkom majicom, košuljom, sa kaubojskim čizmama, ili ih možete nositi u kombinaciji sa visokim potpeticama i Balmain blejzerom na vrhu.moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (10)

Možete izgledati sofisticirano ako ih nosite sa čizmama i kožnom jaknom, ili ženstveno i pomalo retro. Najvažnija je štampa i tkanina. Mi obožavamo one od teksasa, ali možete nabaviti jednu u crnoj boji, koju ćete nositi u svakodnevnim prilikama i kombinovati na razne načine.moda-grazia-fashion-stil-dana-ove-suknje-ce-obeleziti-2016 (12)

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka