Muškarcu sve piše na telu

28. Jun. 2009.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment

jaca 003Na osnovu pogleda možete saznati da li je pred vama veran muškarac ili ženskaroš.

Muškarci koji imaju izuzetno razvijena ramena i uske kukove rođeni su zavodnici, dok oni sa velikim i duguljastim ušima uživaju u samoći i njih se treba čuvati.

Zavodnicima su ramena široka


Muškarac koji ima izuzetno razvijena ramena i uske kukove rođeni je zavodnik.

Uživa u flertu i ljubavnim avanturama zbog čega ne može da se skrasi pored jedne devojke. Međutim, i s njim možete da imate ozbiljnu vezu i dug brak jer je izuzetno romantičan. Ovakvi muškarci su u stanju da svoje izabranice svakodnevno obasipaju pažnjom i poljupcima.

Visoko čelo, osećajan tip


Ako vam se na prvi pogled dopadne muškarac koji ima visoko čelo, znajte da je pred vama izuzetno osećajno i maštovito biće. S njim će vam uvek biti zanimljivo, jer on voli da priređuje slatka iznenađenja svojim partnerkama. Ukoliko pak upoznate muškarca s kockastim čelom, budite oprezni jer je to znak da je hladan i škrt na rečima.

Verni imaju mekane uši

Budite oprezni s muškarcem koji ima velike i duguljaste uši, upozorava dr Stivens. On uživa u samoći i izuzetno se teško vezuje za ljude. Za razliku od njega, muškarac s malim i mekanim ušima pouzdan je i veran partner i na njega uvek možete da se oslonite. Ukoliko mu je ušna resica izrazito mesnata, na dobitku ste, jer je to odlika izuzetno hrabrih osoba.

Visoki uspešniji, niži šarmantniji


Visok muškarac ostavlja snažan utisak na okolinu ma gde da se pojavi. Ambiciozan je i obično veoma uspešan. Ako gajite simpatije prema niskom muškarcu, ne brinite, jer i on može da ima divne osobine. Manjak centimetara nadoknađuje šarmom i duhovitošću.

Spuštena jabučica, vrhunski ljubavnik


0_c6543ca07eMuškarci koji imaju spuštenu Adamovu jabučicu izuzetno su dobri ljubavnici, tvrdi dr Stivens. To je zato što se jabučica spušta pod dejstvom polnog hormona testosterona. Dakle, što se je ona niža, to je on strastveniji i raspoloženiji za seks.

Savijeni prsti otkrivaju lažljivca


Ukoliko vam se svidi muškarac s velikim nožnim prstima, znajte da je pred vama iskrena i verna osoba. Uska stopala označavaju da mu je flert najvažniji na svetu. Ako primetite da vaša simpatija ima savijene prste, budite oprezni jer takav dasa često ne govori istinu.

Rupica na bradi krasi emotivca

Brada može mnogo toga da otkrije o muškarcu. Ako je naglašena, to govori da je veoma impulsivan, a ukoliko je mala i neupadljiva ukazuje na osobu koja je veoma kolebljivi i nikada ne zna šta hoće. Ali, ako vam se svidi muškarac koji ima rupicu na bradi, budite sigurni da ćete se s njim osećati kao kraljica, jer je rupica znak da je pred vama pravi romantičar.

Dugačak palac, odlučan čovek


Pogledajte kakve su mu šake i saznaćete sve o njemu, tvrdi Elis Fank, hiromant. Muškarac koji ima dugačak palac na ruci veoma je odlučan i uporan, dok onaj sa širokim palcem lako gubi živce i nestrpljiv je. Širok srednji prst imaju dominantni muškarci, a naglašeni domali prst oni koji su izuzetno stabilne ličnosti.

Šta vas na njemu privlači


NOGE – Ako vas na muškom telu najviše privlače noge, samouvereni ste i u svakom trenutku znate šta hoćete. To je i znak i da ste izuzetno vešti u krevetu.

ZADNJICA I STOMAK – Ukoliko na muškom telu odmah zapazite zadnjicu i stomak, vi spadate u zavodnice. Međutim, kada dođete do spavaće sobe, muškarcu prepuštate inicijativu.

RUKE – Ako najpre uočavate muške ruke, potrebna vam je konstantna pažnja. Želite zaštitnika pored kojeg ćete se osećati spokojno i sigurno.

Izvor: Srećica

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka