Zeleni sex

1. Aug. 2009.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, Sex   //   No Comment

Na internetu se mogu nabaviti solarni vibratori koje je dovoljno malo osunčati kako bi satima vredno radili

 

Tuširajte se u paru i uživajući štedite vodu; vodite ljubav u mraku i uštedite malo električne energije. Ovo su samo neki od lepo/ korisnih saveta iz Grinpisovog priručnika za zeleni seks. Ekološki aktivisti savetuju oprez i prilikom biranja seksualnih igračaka i lubrikanata smatrajući da su one plastične prepune štetnih hemikalija, štetnih podjednako za ljude i za okolinu. Stoga i ne čudi podatak kako je industrija ekološki prihvatljivih seksualnih igračaka postala unosan biznis.

 

Tako se na internetu mogu nabaviti solarni vibratori koje je dovoljno malo osunčati kako bi satima vredno radili. Ipak, najdalje su u varijanti ekološkog seksa otišli Norvežani iz neprofitnog eko – pornografskog udruženja “Seks za šume” koji i ljubav vode za spas šuma. Oni, naime, novac od prodaje amaterskih video snimaka svojih članova doniraju udruženjima za zaštitu okoline, pri čemu su neka od njih malo čak i gadljiva na novac koji im stiže na ovaj način.

 

Jedan od načina da pomogneš planetu, a pri tom i maksimalno uživaš, poručuju iz Grinpisa, jeste i da birašpamučno donje rublje, dok bi školjke, koje se smatraju afodizijakom, a zbog prevelikog izlovljanja bilo najbolje zameniti čokoladom. Isto tako, još uvek su podeljena mišljenja oko toga da li su kondomi od lateksa biorazgradivi ili nisu. Sadrže male količine mlečnog enzima, pa vegani troše kondome s markicom “bez dodataka životinjskog porekla”. Ekolozi savetuju da kondome bacaš u smeće, a nikako u WC šolju, jer oni mogu da začepe odvodne cevi i zagade reke. S druge strane, kondomi od poliuretana ne mogu se razgraditi.

 

A kada od strasti tvoj dragi i ti ožednite, posegnite za organskim sokovima ili vinom, koji nisu genetski modifikovani i ne sadrže pesticide – užitak će biti potpun.

 

Izvor: Ženski kafe

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka