Najlonke – modni detalj

23. Nov. 2009.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

Grilonke i čarape sa uzorkom su apsolutni hit ove sezone

Bilo da je u pitanju odlazak na neki gala parti ili tek poslepodnevna kafica s prijateljicom, jedna od stvari koju nikako ne bi smela da podcenjuješ je pravi izbor čarapa – pravog dragulja među modnim detaljima.

U pitanju je detalj koji će celu odevnu kombinaciju “presvući”, a pritom je, za razliku od recimo nakita koji ponekad može da košta pravo malo bogatstvo, jeftin i svima dostupan. I sama si se verovatno već nebrojeno puta uverila u to koliko, recimo, jedna mala crna haljina može drugačije da izgleda samo ako je kombinuješ sa različitim čarapama, a ista se priča ponavlja i kada je ostatak tvog garderobera u pitanju.

Ove sezone, ako je suditi po onome što se moglo videti na svim svetskim nedeljama mode, u trendu su debele(nikako providne) čarape, popularne grilonke. Isto tako, svoje mesto i dalje imaju i klasične crne najlonke, koje deluju elegantno i profinjeno i pritom se najlakše kombinuju. Ako, pak, od klasike više voliš malo divljeg izgleda – dobra vest za tebe je da su ove zime apsolutni hit i najlonke nešto življih boja, kao i one sa printom.

Pritom, malo savetujemo malo opreza – ukoliko se odlučiš za čarape uočljivog uzorka ili življih boja, gledaj da ostatak odeće bude jednostavniji. Isto tako, podsećamo te kako naglasak na čarape stavlja i naglasak na noge. Dakle, ako one baš i nisu tvoj najveći adut, gledaj da izabereš nešto decentnije najlonke.

I za kraj- jedan koristan trik. Ako želiš da ti noge izgledaju duže, dizajneri savetuju kombinovanje cipela i čarapa u istoj boji. Pali, veruj nam.

Izvor: Ženski kafe

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka